Sosyal Medya

Sosyal Medya

Periscope Artık Web’de!

Periscope Uygulamasında Yenilik

Periscope Uygulamasında Yenilik

witter canlı yayın uygulaması Periscope, şu ana kadar sadece android ve ios işletim sistemlerine sahip cihazlar da kullanılabiliyordu. Yazılımcı firma uygulamanın web sürümünü hazırlayarak Periscope kullanıcılarının hizmetine sundu.

Twitter canlı yayın uygulaması Periscope, şu ana kadar sadece android ve ios işletim sistemlerine sahip cihazlar da kullanılabiliyordu. Yazılımcı firma uygulamanın web sürümünü hazırlayarak Periscope kullanıcılarının hizmetine sundu.

Periscope kullanıcıları hazırlanan web sürümü ile birlikte uygulamayı sadece android ve ios işletim sistemine sahip cihazlarında değil aynı zaman da web uygulaması sayesinde bilgisayarlarında da rahatlıkla kullanabilecekler. Periscope uygulamasını bilgisayarlarınız üzerinden kullanmak için Periscope.tv/adresinden sonra kullanıcı adınızı yazmanız yeterli. Web adresine girerek kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapabiliyorsunuz.
Periscope web uygualaması, whatsapp web uygulaması gibi karışık bir sisteme sahip değildir. Uygulamayı web üzerinden de tıpkı android ve ios işletim sistemli cihazlarınızda kullandığınız gibi rahatlıkla kullanabilirsiniz.