Sosyal Medya

Genel

Philips Audio/Video serisi aynı mükemmel ses performansıyla yenilikler sunuyor

Philips Sound ürünleri; solar şarj, daha küçük form ve sürdürülebilir özellikleriyle göz dolduruyor

Philips Audio/Video serisi aynı mükemmel ses performansıyla yenilikler sunuyor

 

  • Philips Sound ürünleri; solar şarj, daha küçük form ve sürdürülebilir özellikleriyle göz dolduruyor
  • Philips Audio/Video serisi aynı mükemmel ses performansıyla yenilikler sunuyor.

 

  • A6219 on-ear GO kulaklıklar, iç ve dış mekanlarda güneş enerjisiyle şarj imkanı ve 80 saatlik çalma süresi sunan Powerfoyle teknolojisine sahip.
  • A6709, GO serisinin TWS modelinin küçük form faktörüyle oluşturulan yeni model açık kulak spor kulaklığı.
  • H6509 over-ear kulaklık, Philips Titan OS donanımlı Ambilight TV ile kullanıldığında otomatik Bluetooth bağlantısına ve çok düşük gecikme süresine sahip.
  • TP Vison’ın sürdürülebilirlik kampanyasının öncüsü olan yeni A6219 yüzde 35 oranında geri dönüştürülmüş plastik içeriyor.
  • 2024’te üç yeni soundbar raflarda yerini alacak: B6309, B5309 ve B5109 – tüm modeller etkileyici tasarımlara, yüksek performanslı, sürükleyici ve odayı dolduran sese sahip.
  • Dolby Atmos donanımlı TAB6309, sadece 37mm yüksekliğinde olmasına rağmen güçlü, sinema tarzı, tam kapsamlı bir performans sunarak alçak standlı olanlar da dahil olmak üzere tüm Ambilight TV’ler için mükemmel bir uyum sağlıyor.

A6219 – Her zaman şarjlı ve spor yapmaya hazır

A6219 on-ear GO spor kulaklık, Powerfoyle güneş pili teknolojisiyle hem iç mekandaki yapay ışığı hem de dış mekandaki güneş ışığını kullanarak neredeyse sonsuz pil ömrü (A6219 için çalma süresi 80 saat) sağlar ve şebekeye bağlanma veya pil değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırır.

A6219 ayrıca yapısında yüzde 35 oranında Tüketici Sonrası Geri Dönüştürülmüş (PCR) plastik içeriyor.

Model aynı zamanda sektör lideri öncü bir role sahip olan TP Vision’ın uzun vadeli sürdürülebilirlik programının da bir parçası olma özelliğini taşıyor.

Kulaklık ambalajında halihazırda %90 ila %100 arasında geri dönüştürülmüş karton ve tam renkli kutular yerine soya bazlı mürekkep içeren kahverengi kutular kullanılıyor. Kutu içerisindeki ayraçlar kağıt hamuru/kartonlara dönüştürülmüş ve kutuların boyutu yaklaşık %40 oranında küçültülerek genel hacim azaltılmış.

A6219 tarafından kullanılan güneş pili de çevre dostu bir ortamda, hiçbir toksik emisyon yaymayan Exeger’e ait fabrikalarda yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanılarak üretiliyor.

Kullanıcılar şarj sürecini Philips Kulaklık Uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor ancak solar şarjın eklenmesi, A6219’un mükemmel bir spor kulaklığı olma özelliğini etkilemedi.

Hafifliğiyle kullanıcılara kolaylık sağlayan A6219 kulaklıklar; suya, tere ve toza karşı dayanıklı kılan IP55 özelliği sayesinde zorlu koşullarda da sağlam kalıyor.

Uzun koşularda kullanıcılara ekstra konfor katması amacıyla kulak kapaklarının yumuşak, yıkanabilir, nefes alabilen kumaş kaplamaları sayesinde konfor korunur ve kulakları uzun süre serin tutmak için içleri jel dolguludur.

A6219, ilk olarak Fidelio serisinde kullanılan Philips doğal ses profilinin, yeni geliştirilen 40mm sürücülerle ve değiştirilebilir dinamik bas artırma özelliği seçeneğiyle yeniden oluşturulması sonucunda üst düzey ses performansı sunuyor.

Modeldeki yapay zeka donanımlı mikrofon sayesinde telefon görüşmeleri de kristal berraklığında gerçekleşiyor.

A6709 – Açık hava sporları için ideal

Açık kulaklıklar, mükemmel ses performansının yanı sıra sporseverlere dış dünyayı duyabilmenin güvenliğini de sağlıyor ve pazarın gittikçi popülerleşen kulaklık modeli haline geliyor.

Açık kulaklıklar için bu zamana kadarki tek eleştiri olan kulaklıkların TWS kulaklıklarla karşılaştırıldığında biraz büyük olması sorunu Yeni A6709 GO kulaklıklarla tamamen ortadan kalktı.

Model, açık kulaklıkların tüm avantajlarını TWS form faktöründe sunarak her iki modelin en iyi özelliklerini bir araya getiriyor. A6709, kullanıcının çevresinde olanlara karşı farkında olmasını sağlarken aynı zamanda kulak kanalını kuru ve temiz tutan tam bir açık akustik tasarım sunuyor.

Kauçuk kaplı tasarımı A6709’u yoğun tempolu sporlar için mükemmel hale getirirken, IP55 ter geçirmezlik özelliği ekstra konfor sağlıyor.

Sesi sürücülerden kulağa doğru yönlendiren hassas bağlantı noktaları sayesinde üstün ses kalitesinin yanında; yenilikçi çift kutuplu tasarım da sesin genel yayılımını en aza indirerek istenmeyen gürültüleri minimuma indiriyor.

Arka plan gürültüsü için gürültü engelleme özelliğine sahip iki yapay zeka donanımlı mikrofon sayesinde telefon görüşmeleri de yüksek kalitede gerçekleştiyor.

Pil ömrü, 28 saatlik (7 saat + 21 saat şarj kutusundan) çalma süresi ve 15 dakikalık hızlı şarjla bir saatlik çalma süresi katıyor.

 

H6509 – İç mekanı keyifli hale getiriyor

Philips’in giriş ve orta seviye kablosuz kafa bandı kulaklıklarının tamamı, 2024 yılında yenilenecek ve iyileştirilmiş ses kalitesi ve çok daha uzun pil ömrü (bazı modellerde neredeyse iki katına çıkarak) ile tüketicilere parasının karşılığını daha fazla vermeye odaklanacak.

Philips’in orta sınıftaki en üst modeli olan yeni H6509, Hybrid Noise Cancelling Pro gürültü engellemeye, yeni 40 mm sürücüler sayesinde mükemmel ses kalitesi sunan ve hafif ve konfora önem veren, over-ear bir tasarıma sahip.

Son zamanlarda aile bireylerini veya komşuları rahatsız etmemek amacıyla gittikçe popülerleşen evde TV’yi kulaklıkla dinlemek kullanıcılara film veya TV içeriğini daha sürükleyici bir şekilde izlemesine ve diyalogların inceliklerini daha net duymalarına olanak tanıyor.  Ancak, birçok tüketicinin zorlandığı Bluetooth kulaklığı TV’ye bağlama konusu başarıldığında dahi görüntüyle ses arasında gecikme ve dudak senkronizasyonu sorunlar olabiliyor. Modelin yaratıcısı ekip, bu sorunların üstesinden gelmek ve en kolay ve hızlı bağlantıyı en iyi dinleme deneyimiyle sunmak amacıyla Titan OS geliştiricileriyle yakın iş birliği içinde çalıştı. Titan donanımlı bir TV artık H6509 uyumlu bir kulaklığı TV’ye yaklaştığında otomatik olarak tanıyor ve model otomatik olarak ekranda gösteriliyor. Titan OS ile entegrasyon, mükemmel bir dinleme deneyimi sağlamak için 100ms veya daha az gecikme süresini de garanti ediyor.

Bluetooth multi-point özelliği de H6509’un birden fazla ürüne bağlanabilmesini sağlıyor.

H6509’un sesi Philips Kulaklık Uygulaması aracılığıyla kişiselleştirilebilir ve model 60 saatlik pil ömrüne sahip. (ANC açıkken 40 saat).

TAB6309 – Küçük ebatla büyük performans sunuyor

Yeni TAB6309 soundbar, yalnızca 37mm yüksekliğindeki alçak profili sayesinde ekranın herhangi bir bölümünü engelleme riski olmadan devasa bir sinematik ses sunarak, herhangi bir Ambilight TV’ye mükemmel uyum sağlıyor. Model aynı zamanda istendiği takdirde duvara da monte edilebiliyor.

TAB6309 soundbar, küçük boyutuna rağmen 320W maksimum güç çıkışına sahip 2.1 sistemde hem Dolby Atmos hem de DTS Virtual:X uyumluluğu sayesinde yüksek kaliteli 3D, etkileyici ve geniş performansıyla tüm odayı dolduruyor. Güçlü, kablosuz, kompakt subwoofer yatay ya da dikey olarak konumlandırılabiliyor.

Philips EasyLINK sistemi Philips TV’leri ve soundbarları kullanıcıların tek bir uzaktan kumandayla kontrol etmesine olanak sağlıyor. Model aynı zamanda HDMI eARC, optik, Aux-in ve USB bağlantı özellikleri sunuyor. Kablosuz bağlantı, daha iyi ses kalitesi, minimum gecikmeyle daha sağlam bir bağlantı sunmak amacıyla Bluetooth 5.3 ve LE Audio desteğini içeriyor.

TAB6309 ayrıca Philips Ev Eğlencesi Uygulaması veya uzaktan kumanda aracılığıyla dört EQ modu ve bir Diyalog Geliştirme modu sayesinde kişiselleştirilebiliyor.

2024 serisindeki ikinci yeni soundbar olan TAB5309 ise, 766mm genişliği ve kompaktlığıyla öne çıkıyor. DTS Virtual:X ve Dolby Digital Plus uyumluluğu ve güçlü, kompakt, kablosuz subwoofer ile 2.1 sisteme 240W maksimum güç çıkışı sayesinde modelin performansı tam genişlikteki bir ürün kadar odayı dolduruyor ve göz dolduruyor.

Bağlantı özellikleri arasında HDMI ARC, optik Aux-in ve USB içerirken, kablosuz bağlantı Bluetooth 5.3 ve LE Audio desteği bulunuyor.

Son olarak, daha küçük odalarda sinema deneyimi yaşamak isteyen veya TV’lerinin ses performanslarını önemli ölçüde iyileştirmek isteyen kişiler için bir üçüncü yeni model – TAB5109- bulunuyor.

TAB5109, 120 Watt maksimum güç çıkışı ve DTS Virtual X ve Dolby Digital Plus uyumluluğu ile 766mm genişliğinde kompakt bir 2.0 sistemine sahip.  Bağlantı özellikleri arasında HDMI ARC, optik Aux-in ve USB bulunurken, kablosuz bağlantı Bluetooth 5.3 ve LE Audio desteğini içerir.