Sosyal Medya

Donanım

Philips Solar Kesintisiz Aydınlatma Sunuyor!

Philips Solar, meydana gelebilecek uzun dönem elektrik kesintileri veya doğal afetler sırasında öne çıkan aydınlatma çözümlerinden biri oluyor. 

Philips Solar Kesintisiz Aydınlatma Sunuyor!

 

Aydınlatmada dünya lideri Signify, Philips Solar ürün ailesi ile gücünü gün ışığından alarak kesintisiz aydınlatma sunuyor. Philips Solar, meydana gelebilecek uzun dönem elektrik kesintileri veya doğal afetler sırasında öne çıkan aydınlatma çözümlerinden biri oluyor. 

 

Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine alan Signify, enerji verimliliği sağlayan çevre dostu dış mekân aydınlatmalarıyla doğal afetler de dahil acil durumlarda kesintisiz bir aydınlatma vaat ediyor.

Yenilikçi güneş enerjisi ile çalışan Philips solar aydınlatma ürünleri; güneş ışığının hareketlerine göre kendini konumlandırıp maksimum şarj depolayabilen güneş panelleri, Philips LED ve pil alt sistemlerini içeriyor. Gün boyunca güneş ışığı depolayan Philips solar, güneş almasa dahi art arda üç gece boyunca aydınlatma sağlayabiliyor. Afet zamanlarında kolay kurulumuyla dikkat çeken Solar Yol Aydınlatması ve Profesyonel Solar Yol Aydınlatması, özellikle acil toplanma ve çadır bölgeleri gibi altyapının olumsuz etkilendiği büyük alanlarda kullanılabiliyor. Her iki ürün de güneş enerjisiyle çalışırken, 1-3 gün arasında değişen aydınlatma özelliğiyle dikkat çekiyor.

Philips’in dış mekân aydınlatma armatürü ailesinde konumlanan solar ürünleri, “Maximum Power Point Tracker (MPPT)” teknolojisi sayesinde kısa sürede pil şarjı ve daha yüksek güç depolama imkânı sağlıyor. Bu özelliği sayesinde kısa kış günlerinde, az güneş alan bölgelerde dahi yüksek oranda verim almaya olanak tanırken ürünlerin kullanım ömrünü anlamlı bir oranda uzatıyor.

 

Afet zamanlarında “aydınlatma” hayati öneme sahip… 

 

Özellikle afet zamanlarında aydınlatmanın hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Signify Türkiye Genel Müdürü Saner Kırık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Ülkemizin topraklarında zaman zaman büyük yıkımlara sebebiyet veren depremlere her yıl 1-7 Mart tarihleri arasındaki ‘Deprem Haftası’ ile dikkat çekiliyor. Son yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde 13,5 milyon nüfusun büyük bölümü depremden doğrudan zarar gördü. Bölgeler ilk günlerde elektriksiz dolayısıyla ışıksız kaldı, arama kurtarma çalışmaları bu sebeple zor anlar yaşadı. Depremden etkilenen alanlarda ciddi bir aydınlatma ihtiyacı doğduğuna hepimiz şahit olduk. Signify olarak, tamamen güneş enerjisiyle çalışan, enerji verimliliği sağlayan ve çevre dostu olan Philips Solar Aydınlatma ürünlerimiz bu dönemde deprem bölgelerindeki arama kurtarma ekiplerine hayati katkı sağladı. Bu konuda üzerimize önemli görevler düşüyor. Elektrik altyapısının çöktüğü bu gibi felaketlerde hem toplanma alanlarının hem de çadır alanları gibi daha büyük bölgelerin ışıklandırılmasında kullanılabilen Solar ürünlerimizle deprem bölgelerindeki yardım çalışmalarını sürdürecek ve buradaki ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak solar ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz”