Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Phillips Android TV’lere Apple TV uygulaması geliyor

Philips TV kullanıcıları, 1 Haziran itibariyle Apple TV’ye, Apple TV+ kanallarına ve daha fazlasına erişebiliyor.TP Vision, Apple’ın video uygulaması Apple TV’nin de Philips Andriod TV’lerde kullanılabileceğini duyurdu.

Phillips Android TV’lere Apple TV uygulaması geliyor

Philips TV kullanıcıları, 1 Haziran itibariyle Apple TV’ye, Apple TV+ kanallarına ve daha fazlasına erişebiliyor.

TP Vision, Apple’ın video uygulaması Apple TV’nin de Philips Andriod TV’lerde kullanılabileceğini duyurdu. Apple TV+ dahil pek çok içeriğin yer aldığı uygulamaya; Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik ve Güney Amerika’daki Philips Android TV  kullanıcıları; Smart TV anasayfasından erişebilecek.

Ödüllü diziler, filmler ve belgeseller sunan Apple TV+ video abonelik hizmetinin de yer aldığı Apple TV’de; “Ted Lasso”, “The Morning Show”, “For All Mankind” ve “Servant” gibi dizilerin yanı sıra “Greyhound”, “Palmer” ve “Wolfwalkers” gibi Apple’s Originals yapımlarını da izlenebilecek.

Kullanıcılar, Apple TV uygulaması üzerinden STARZPLAY, Acorn TV ve Noggin gibi Apple TV kanallarına erişebilir; tüm içerikleri çevrimiçi, çevrimdışı, reklamsız ve on demand olarak izleyebilir. Apple TV kullanıcıları, Aile Paylaşımı aracılığıyla kişisel hesaplarını kullanarak Apple TV aboneliklerini altı aile üyesine kadar paylaşabilir. Kişisel seçimlere göre derlenmiş önerileri görebilir ve Apple’dan satın aldıkları içeriklere kütüphanelerinden erişebilir.

TP Vision Avrupa CMO’su Martijn Smelt Apple TV’nin de Philips Android TV’lerde yer alması hakkında: “En iyi TV yayın hizmetlerinden biri olan Apple TV+ platformunu  ödüllü görüntü işleme teknolojimiz sayesinde Android platformumuza ekleyebildiğimiz için çok memnunum. Ambilight sistemimiz de izleyicilere en yüksek görüntü ve ses kalitesinde Apple TV+ içeriklerini sunacak.” dedi.

Apple TV uygulaması, 2021 model Philips Android TV’lerin Smart TV ekranlarında önceden yüklenmiş olarak yerini alacak. Daha eski model Philips Android TV’ye sahip kullanıcılar(Android TV 8 ve üst sürümlerde çalışır), Apple TV uygulamasını Google Play™ uygulama mağazasından alabilirler. Apple TV uygulamasına, ayrıca Philips Collection uygulamasından da erişilebiliyor.

Çerçeve arkasından ekrandaki görüntüyle uyumlu bir ışık halesi oluşturarak, sinematik deneyimi artıran Philips Ambilight özelliğinin yer aldığı Philips Android TV serisinin tamamı;  Dolby Vision™ ve Dolby Atmos™ uyumluluklarını içerir.