TeknoTalk

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Bu Tasarımlar ile Gelebilir

iPhone 7’nin çıkış tarihi yaklaştıkça gerçekçi konsept görselleri de gittikçe artmaya başladı.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus bu tasarımlar ile karşımıza çıkabilir. İşte iPhone 7 konsept görüntüleri.

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7  ve iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus’ın yeni isminin iPhone 7 Pro olma ihtimalide var.

iPhone 7 ‘de beklenen en önemli değişiklik ise geleneksel 3.5mm’lik kulaklık jack girişinin ortadan kalkması olacak. Bunun yerine 3.5mm jack to  Lightning Converter kullanmamız gerekebilir.

 

AppleInsider’ın yeni keşfettiği patentler, gelecekteki iPhone’lar hakkında bize fikir veriyor. Alınan patentlerden ilki, korunaklı, dışarıda kullanılmaya yönelik sağlam bir iPhone’un ipucunu veriyor olabilir.

Apple bir sonraki iPhone’u tamamen su geçirmez hale getirmeyi planlıyor.

Kafatasınız üzerinden titreşimleri algılayan EarPod’a ne demeli bu sayede etraftaki sesler daha fazla izole ediliyor.

Çin’in Mikro-blog sitesi Weibo tarafından ortaya atılan iddia ise şöyle. iPhone 7 başlangıç modeli 32Gb depolamaya sahip olacak ve bu durum sadece iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro için geçerli olacak.

iPhone 7 16GB/64GB/128GB gibi modeller ile satılırken iPhone 7 Plus’ta 64GB’lık model artık kullanılmayacak.  iPhone 7 Plus ve Pro modelleri 32/128 / 256GB şeklinde tüketicilerin karşısına çıkacak. Depolama biriminde SanDisk’in yeni nesil belleklerinin kullanılması bekleniyor.

Ram olarak ise iPhone 7 2GB ile gelmesi beklenirken iPhone 7 Plus’ın 3GB sahip olacağı iddia ediliyor.

Arka Kamerada iyileştirme söz konusu olabilir. 12 Megapiksel kamera için yeni nesil bir sensör kullanılabilir. iPhone 7 ailesinde 8 Megapiksel ön kameraya geçiş olabilir.

iPhone 7’de hızlı şarj desteği sunmak adına USB Type-C girişinin kullanılabilir. Geleneksel kulaklık girişinin olmayacağı bir iPhone’da Apple’ın Lightning portu yerine USB Type-C girişini kullanması bekleniyor fakat ses akışının Lightning portu aracılığıyla gerçekleşmesi de muhtemel. Apple bu konuda nasıl bir karar verecek göreceğiz.

Bu durumda aksesuarlar önem arzedecek ve şimdiden Çin’li şirketler iPhone 7 için bu aksesuarları üretmeye başladılar bile.

Peki iPhone 7 Çıkış Tarihi Ne zaman?

Apple’ın şimdiye kadar ki tanıtım tarihleri, iPhone 7’nin Eylül 2016’da gelebileceğini söylüyor.

Exit mobile version