Sosyal Medya

Donanım

PILLER Yeni Nesil UBV Serisi Dinamik UPS ile Yüksek Performans Sunar

İdeal UPS yüksek güvenilirlikli, verimli, her çeşit yük profiline, sistem konfigürasyonuna adapte olabilen özelliklere sahip olmalıdır.

PILLER Yeni Nesil UBV Serisi Dinamik UPS ile Yüksek Performans Sunar

Yüzde 98 seviyelerinde yüksek verimlilik

Çıkışında doğal saf sinüs formunda tertemiz enerji

Doğal soğutma özelliği

Kolay bakım rejimi

Daha az yer işgal etme

Uzun servis periyodu

Alçak ve orta gerilim çözümleri

Kinetik enerji veya akü depolama seçenekleri

 

İdeal UPS yüksek güvenilirlikli, verimli, her çeşit yük profiline, sistem konfigürasyonuna adapte olabilen özelliklere sahip olmalıdır. PILLER Dinamik UPS’ler ise diğer UPS sistemlerinden farklı olmasıyla göze çarpıyor. Motor-generatör bloğu ve şok (choke) bobininin uyumlu kombinasyonu sayesinde çok basit bir yapıda yüksek güvenilirliğe sahip kesintisiz enerji çözümü sunan Dinamik UPS, kullanıcısıyla yüksek güçte enerji çözümünü 25 yıl ömür beklentisiyle buluşturuyor.

Güç elektroniği alanında 40 yıla yakın tecrübeye sahip İnform, PILLER Dinamik UPS’leriyle kullanıcısına yüksek güçte enerji çözümünü 25 yıl ömür beklentisiyle sunuyor. PILLER Dinamik UPS hem normal hem de ağır koşullarda herhangi bir yük tipiyle oluşturulan tek bir sistemle kullanıcısına 40MW’a kadar besleme imkanı sağlıyor.

UB-V serisi UPS Piller’in en yeni nesil UPS’idir. Tamamıyle yenilenmiş elektronik platform, gelişmiş kendi kendine hata bulma ve PillerLINK™adı verilen, benzersiz gerçek zamanlı Ethernet iletişim protokolünü kulllanan, revize edilmiş dahili mimari aracılığıyla daha da yüksek güvenilirlik sağlar. Kendi kendine hata bulma özelliği, UB-V’nin birden fazla işletim ve tahmini bakım parametresini gerçek zamanlı olarak izlemesine olanak tanır. Bu tür kaynakları kullanarak üniteler, yıllık bakım zamanlarında herhangi bir kesitiye gerek kalmadan belirli kurulumlarda yüksek güvenilirlikle çalışmaya devam eder. Bu özellik, beş yıl içerisinde çok yüksek bir işletim güvenilirliği ile birleştiğinde, UPS’in online kullanılabilirliğini önemli ölçüde arttırır ve UPS’e ömür boyu sahip olma maliyetini önemli derecede düşürür. UB-V serisi UPS, kapladığı alan ve kW başına sermaye maliyetini azaltmasının yanısıra kullanımı, işletim maliyetlerini ve güvenliğini arttırır.

Bir UPS’ten beklenen her şeyi tek bir üründe sunan Dinamik UPS, kullanıcısının sistemleri milyonlarca saat güvenilirlik alanı (yüksek MTBF), yüksek verimlilik (%98 seviyelerinde) ve yüksek performans ile buluşturarak sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor.