Sosyal Medya

Oyun Dünyası

PlayStation 4 için Güncelleme Yayınlandı, Yeni Özellikler Neler?

Oyun konsolları arasında önemli bir kitleye sahip PlayStation 4 Pro için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni özellikler neler?

Oyun konsolları arasında önemli bir kitleye sahip PlayStation 4 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni özellikler neler?

Sony, PS4 oyun konsolları için yeni sistem güncellemesi yayınlandı. Birçok yeni özellik sunan güncellemenin boyutu 460MB, sürüm numarası 5.50 olarak yer alıyor.Yeni özellikler arsında; ebeveyn kontrolü için ekstra özellikler, PS4 Pro için süper örnekleme (supersampling) ve birçok yeni organizasyonel seçenekler yer alıyor.

PS4 Pro için sunulan süper örnekleme seçeceği sayesinde 2K ve daha düşük çözünürlük sunan televizyonlara bağlandığında, oyunlarda daha kaliteli görüntü sağlaya bilecek. Standart PS4’ler bu özellikten yararlanamayacaklar. Diğer bir özellik olan ebeveyn kontrolü sayesinde çocuğunuzun oyun zamanlarını düzenleyebildiğiniz gibi, konsol üzerinde çeşitli kısıtlamalar yapmanızda mümkün kılınıyor. Yayınlanan son güncelleme ile konsol üzerindeki bildirimler artık silinebilecek, arkaplan ve takım logolarında özelleştirme yapılabilecek. Kapak fotoğrafınızı USB cihaz üzerinden herhangi bir görüntü ile değiştirile biliyor.

PlayStation VR (PSVR) oyunları da artık Kütüphane kısmında bir logo ile ayırt edilebilecek. PlayStation Plus aboneleri Kütüphane uygulamasında  ayrı bir bölüm olarak görecekler. Bölüm içerisinde PS Plus üyeleri, ücretsiz oyunları tek bir yerde tutabilecek. Satın Alınanlar sekmesinde oyun ve uygulamaları saklamak artık mümkün olduğu gibi eski beta uygulamaları buradan kaldırabileceksiniz.