Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Playstore.com’dan kullanıcılarına Alışgidiş’le yeni ödeme kolaylığı

Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com oyunseverlere avantajlar sunmaya devam ediyor.


Playstore.com
’dan kullanıcılarına Alışgidiş’le yeni ödeme kolaylığı

Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com oyunseverlere avantajlar sunmaya devam ediyor. Playstore.com yeni kampanyası ile oyunculara istedikleri fakat bütçelerinin yeterli gelmediği oyunları Fibabanka ile yapılan iş birliği ile Alışgidiş Kredisi seçeneği sayesinde satın alma imkânı sunuyor.

Türk Telekom, dijital oyun alışveriş platformu Playstore.com’dahayata geçirdiği yeniliklerle oyun ekosistemine fayda sağlamaya devam ediyor. Playstore.com, yeni eklenen Fibabanka’nın bir tüketici kredisi olan Alışgidiş Kredisiseçeneği sayesinde oyunseverleredilediği oyunlara ödeme kolaylığı ile ulaşma fırsatı sunuyor.

Ödeme seçeneklerine bir yenisini daha eklendi

Playstore.com’un Fibabanka iş birliği ile sunduğu yeni ödeme kolaylığı alışveriş kredisi sayesinde oyunseverler, kredi kartı kullanmaya gerek duymadan ödeme ekranında Alışgidiş Kredisiseçeneğiyle taksitli ödeme imkânı elde ediyor. 24 aya kadar taksitle alınabilecek oyunlar için Alışgidiş Kredisi’nde alt sınır 250 TLolacak. Ayrıca dileyenler Alışgidiş Kredisi’yle Playstore.com cüzdan kodu alarak hesaba tanımlanan bonus ile bakiyelerini istedikleri gibi bölerek alışveriş yapma imkânına sahip oluyor. Türk Telekom ve Fibabanka müşterisi olmayan oyunseverler de bu kampanyadan faydalanabiliyor.

Playstore.com kullanıcıları, tüm satın alımlarda, kredi kartı, mobil ödeme ve Türk Telekom evde internet faturalarına ek 12 aya varan taksit imkânı gibi ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyorken,Alışgidiş Kredisi sayesinde kredi kartsız 24 aya varan taksit seçeneğinden de yararlanarak binlerce oyun ve e-pin arasından dilediğini kolayca alabiliyor.