Sosyal Medya

Android

Poco’nun yeni modeli FCC kayıtlarında yer aldı!

Xiaomi'nin alt markası pazarda yeni bir Poco akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kısa süre önce şirketin 2207117BPG model numaralı yeni bir cihazı piyasaya çıktı. Model ile ilgili detaylar TheGoAndroid.com haberine göre FCC kayıtlarında yer aldı.

Poco 2207117BPG, yeniden markalanmış Redmi Note10S olarak FCC’ye geldi

Xiaomi’nin alt markası pazarda yeni bir Poco akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kısa süre önce şirketin 2207117BPG model numaralı yeni bir cihazı piyasaya çıktı. Model ile ilgili detaylar TheGoAndroid.com haberine göre FCC kayıtlarında yer aldı.

Poco 2207117BPG

FCC web sitesi akıllı telefonun adını açıklamasa da, telefonun yeniden markalanmış bir Redmi Note 10S varyantı olacağı özelliklerinden ortaya çıkıyor. Liste, desteklenen model numarasının yanı sıra birkaç bağlantı ayrıntısını, yerleşik işletim sistemlerini ve depolama varyantlarını da ortaya koyuyor.

Yaklaşan Poco 2207117BPG özelliklerine genel olarak bakacak olursak; yeni Poco 4G özellikli giriş seviyesi ve bütçe dostu bir model olacağı düşünülüyor. Yazılım tarafında, Xioami’nin mobil işletim sistemi MIUI 13 ile kutudan çıkacak. Temaların görüntüsüne bakarak Android 12 yüklü geleceğini söyleyebiliriz. Portal ayrıca Çift Wifi desteğinden de bahsediyor.

Depolama yapılandırmalarına gelince, 4G destekli akıllı telefonun üç çeşidi olacak: 4GB/64GB, 4GB/128GB ve 6GB/128GB. Ayrıca, cihazın mavi renk seçeneğiyle satışa sunulacağına dair ipuçları da listeleniyor. Ancak firmanın daha fazla renk seçeneği ile satışa sunması beklenebilir.

Poco 2207117BPG’nin tam olarak ne zaman satışa sunulacağını kestirmek zor ancak bu yılın sonlarına doğru olması muhtemel.