Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Pokemon Go Nasıl İndirilir?

Pokemon Go Oyununu merak edip indirmek isteyenler!!!

İlk çıktığından beri tüm dünyada merakla oynanan nedense henüz Türkiye mağazasında satışa çıkmayan oyunu nasıl indirip yükleyebileceğiniz merak ediyor musunuz?

Muhtemelen iOS kullanıcılar Türkiye mağazasına girip Pokemon Go yazıp ara dediğinde karşısına bir uygulama çıkınca o da ne ?? olmuştur.

İlla bu oyunu indirmek isteyenler öncelikle bağlı oldukları iOS Türkiye mağazası yerine Amerika mağazasında bir hesapa sahip olmalılar ve onun üzerinden indirmeleri yapabileceklerini söyleyebiliriz.

screen696x696screen696x696-1

Oyundaki güncelleme sıkıntısı !!! Oyunda her yeni sürüm çıktığında bir önceki sürüm kullanılamıyor mecbur güncellemek zorunda kalıyorsunuz.

Yeni sürüme güncelle seçeneğine tıkladığınızda ise Google Playstore ya da Apple Store sayfalarına yönlendiriliyorsunuz. Fakat oyun Türkiye’de henüz yayınlanmadığı için bu oyunu güncellemeniz mümkün olmuyor.

1279937_682c7ffc6a2ee4629308d70a8f533f2b

POKEMON GO NASIL GÜNCELLENİR?

Android kullanıcıları için!

Doğrudan güncelleme yapamayacağınız için, oyunu daha önce telefonunuza nasıl yüklediyseniz o yolları kullanarak devam etmeniz gerekmektedir.

Bilinen apk dosyası indirip yükleme tekniği yani..

 Mevcut güncel sürümü öğrenip bu dosyayı telefonunuza kurmanız gerekmektedir.

Google’da güvenilir sitelerden birisini kullanarak bu dosyayı indirmeniz mümkün.

Uygulamayı indirdikten sonra yükleme işlemini başlatabilirsiniz. Tekrar söylemekte fayda var, güvenmediğiniz uygulamayı telefonunuza indirmek sizin için tehlike arz edebilir. Bu nedenle dikkatli olmalısınız.

iOS Kullanıcıları içinse kesinlikle bağlı bulundukları mağazayı değiştirmeleri gerekiyor. Aksi halde olmuyor maalesef.

POKEMON GO YENİ SÜRÜMÜNDE NE GİBİ ÖZELLİKLER OLACAK?

-Belirli bir hızın üzerinde seyehat ederseniz, oyun sizin bir araçla gittiğinizi düşünerek normal seyrinizde devam etmeniz gerektiğini size hatırlatacak. Ve yürümeniz, koşmanız konusunda size uyarıda bulunacak ya da “yolcu” (passenger) olduğunuzun onaylanması gerekecek (Malum, oyunumuzun amacı insanları az biraz da olsa sosyalleştirmek.)

-Bir öncelleme güncelleme ile Nice, Great ve Excellent atışlarının sağladığı XP bonusları yamadaki bir hata nedeniyle alınamıyordu. Yeni sürümde XP bonusları geri döndü.

-Bir kereye mahsus, yeni takma isim(nickname) seçme seçeneği aktifleştirildi.

-İOS’ta yer alan pil tasarrufu modu üzerindeki sorunlar çözüldü.

-Hatırlanacağı gibi önceki güncellemede yakındaki Pokemonları gösteren sistem kısmen iptal edilmişti ki Niantic farklı oyuncularla farklı sistemlerin denendiğini açıkladı. Yani şu an yakındaki Pokemonları gösteren ara yüzde göreceğiniz sistem bir başka oyuncununkinden farklı olabilir. Ayrıca süresi dolarak kyabolan pokemonlar da artık pokemon radarından siliniyor.

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-33-0-release/pokemon-go-0-33-0-android-apk-download/

 

iOS   Android