Sosyal Medya

Donanım

Porsche Design Acer Book RS, Tamamen metal kompakt bir kasaya sahip!

Porsche Design Acer Book RS, Üst Düzey Tasarım ve Performans. Tamamen metal kompakt bir kasaya sahip olan Porsche Design Acer Book RS

Porsche Design ve Acer, Porsche Design Acer Book RS’i Duyurdu

Üst Düzey Tasarım ve Performansın Buluşma Noktası

Porsche Design ve Acer, Porsche Design’ın işlevsel tasarım felsefesi ve mühendislik zekasını Acer’ın teknolojik yenilikleri ve global bilgisayar sektöründeki derin bilgi birikimiyle birleştiren bir iş birliğine imza attı. Benzersiz ve muhteşem ürünler ortaya çıkarmak için çalışan her iki tarafın birlikte ortaya çıkardığı ilk model, gelişmiş teknolojileri saf ve minimalist tasarım unsurlarıyla bir araya getiren bir üst seviye dizüstü bilgisayar oldu.

Tamamen metal kompakt bir kasaya sahip olan Porsche Design Acer Book RS, 11. Nesil Intel® Core i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce® MX350 GPU2 ile donatıldı. Ürünün ağırlığı ise yalnızca 1,2 kg. Kasanın üst kısmında hafif olmasına rağmen güçlü ve yüksek performanslı bir malzeme olan ve motor sporlarındaki onlarca yıllık tecrübeyi yansıtan karbon fiber bir kaplama yer alıyor. Intel ile geliştirilen Porsche Design Acer Book RS, Intel® Evo platformu onaylı modelleri içeriyor. Anında uyanma, gerçek pil ömrü ve hızlı şarj gibi konularda tutarlı performans deneyimi hedeflerini yerine getiren bu modeller, her işi halletmek için ideal çözüm sunuyor.

Porsche Design Acer Book RS, Üst Düzey Tasarım ve Performans

Porsche Deisgn Group CEO’su Jan Becker;

“Sektörde 40 yıldan fazla tecrübeye sahip Acer’ın mükemmel geçmişi, iş ortaklarımızla birlikte olağanüstü ürünler sunma amacımızla örtüşüyor. Bu iş birliğini, temelinde marka DNA’mızı taşıyan ve performans ile tasarımda yeni standartlar belirleyen Porsche Design Acer Book RS ile başlatmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Acer Co-COO’su Jerry Kao ise şunları söyledi:

Acer ve Porsche Design arasındaki heyecan verici iş birliğinin ilk meyvesi olan Porsche Deisgn Acer Book RS, şıklığı ve performansı mobil profesyoneller için mükemmel biçimde birleştiriyor. Acer’ın teknoloji alanındaki uzmanlığıyla Porsche Design’ın tasarım konusundaki becerisi bir araya geldiğinde, ortaya yalnızca zamanın ötesinde bir estetik görünüm değil, aynı zamanda muhteşem performans da barındıran üstün bir ürün çıkıyor.”

“Yoğun mühendislik desteğiyle ortaya çıkan ve işlerinizi halletmeniz için en iyi dizüstü bilgisayarlar olduğu onaylanan Intel® Evo platformları, insanların dizüstü bilgisayarlardan beklentilerini artırmasını sağlıyor” diyen Intel Kurumsal Başkan Yardımcısı ve Mobil Müşteri Platformları Genel Müdürü Chris Walker, ardından şunları söyledi: “Intel® Iris Xgrafikli 11. Nesil Intel® Core işlemcilere sahip yeni Porsche Design Acer Book RS gibi Intel® Evo onaylı tasarımlar modern iş dünyası ve eğlence için gereken performansı, hızı ve gerçek pil ömrünü sunuyor.”

Bilindik İkonik Tasarım

İşlevselliği en uygun biçimde sunmayı hedefleyen Porsche Design’ın tasarım felsefesini takip eden Porsche Design Acer Book RS, her özelliğin bir amaca yönelik geliştirildiği üst düzey bilgi işlem anlayışını temsil ediyor. 3k karbon fiber kısım, cihazın elmas kesim CNC işleme kasasıyla zıtlık oluşturuyor. Bu zıtlık ürüne iddialı bir karakter katarken taşınabilirliği de artırıyor. Tüm cihaz yalnızca 1,2 kg ağırlığında ve 15,99 mm inceliğinde. Alt ve üst yüzeyleri birbirine bağlayan tek parça menteşe, dizüstü bilgisayar açıldığında klavyeyi hafifçe yukarı kaldırıyor. Böylece hem daha ergonomik bir yazı yazma deneyimi sunuluyor hem de daha iyi soğutma elde ediliyor. Arka aydınlatmalı tuşlar gece bile rahat yazı imkanı sunuyor. Camdan üretilen hassas touchpad ise aynı anda birden fazla görevi daha rahat yapabilmek için çoklu hareket desteği veriyor.

Porsche Design Acer Book RS, Üst Düzey Tasarım ve Performans

Güçlü ve Etkileyici Performans

Porsche Design Acer Book RS’in dış katmanın altında, Intel® Iris Xe grafikli 11. Nesil Intel® Core i7 modellerine kadar işlemci seçenekleri, isteğe bağlı bağımsız NVIDIA® GeForce® MX350 GPU2 ve 16 GB RAM bulunuyor. Tüm bu donanım, günlük işlerde karşınıza çıkan her şeyin üstesinden kusursuz bir şekilde gelmeyi sağlıyor. Antimikrobiyal Corning® Gorilla® Glass kaplı 14 inç FHD IPS dokunmatik ekran sRGB renk gamının %100’ünü kapsıyor.

Ultra ince çerçeveler ise %90’lık etkileyici bir ekran gövde oranı elde edilmesini sağlıyor. Çift bakır ısı borusuyla serin kalan cihaz 17 saat gibi etkileyici bir pil ömrüne sahip. Cihaz ayrıca 30 dakika hızlı şarjla 4 saat kullanım sunuyor. Çift bant Intel® Wi-Fi 6 (Gig+), geniş bağlantı noktası seçenekleri (USB-C, Thunderbolt 4 ve USB3.2 Gen 2) ve Windows Hello ile parmak izi kullanarak güvenli oturum açma, Modern Bekleme Durumu ve Sesle Uyandırma​ gibi akıllı özellikler de kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor.

Özel Tasarım Aksesuarlar

Bölümlere ayrılmış ve çok işlevli Porsche Design Acer Travelpack RS (mousepad, mouse, taşıma bölmesi ve dizüstü bilgisayar yuvası), Porsche Design Acer Book RS için ideal bir yol arkadaşı. Taşıma bölmesi, dokunulduğunda hoş bir his uyandıran ve hafifçe parlayan dayanıklı ECCO® PALERMO XA deriden üretildi. Mıknatıslı klipsler, taşıma cebini dizüstü bilgisayar yuvasına bağlıyor. 1680D kumaştan üretilen bu su geçirmez bölüm, dizüstü bilgisayarı seyahatlerde yaşanabilecek çizilmelere ve aşınmaya karşı koruyor. Verimlilik için, dizüstü bilgisayar yuvasının çıkarılabilir kapağı mousepad olarak da kullanılabiliyor.

Bluetooth ve kablosuz Porsche Design Acer Mouse RS, bu seyahat paketini tamamlıyor. Sol tuşu kaplayan karbon fiber cihaza karakter katıyor. Bu malzeme ayrıca mouse’un alt kısmında da kullanılıyor. Güçlü karbon fiber ile uzun kullanım ömrü sunan üründe üç ayrı hassaslık ayarı arasında hızlı geçiş yapmayı sağlayan bir DPI anahtarı yer alıyor.

Porsche Design Acer Book RS, Üst Düzey Tasarım ve Performans

Fiyat ve Bulunabilirlik

Porsche Design Acer Book RS Premium Package (i7 dizüstü bilgisayar, seyahat çantası, mouse) EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 2.399 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Porsche Design Acer Book RS, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1.799 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Porsche Design Acer Mouse RS, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 99 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Porsche Design Acer Travelpack RS (mousepad;mouse, taşıma bölmesi ve dizüstü bilgisayar yuvası); EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 299 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


Porsche Design Hakkında:

Profesör Ferdinand Alexander Porsche, 1963 yılında çağdaş tarihin en ikonik tasarım nesnelerinden birini yarattı: Porsche 911. Porsche prensiplerini ve efsanesini otomotiv dünyasının ötesine taşımak için 1972 yılında özel Porsche Design markasını ortaya çıkardı.  Onun felsefesi ve tasarım dili halen tüm Porsche Design ürünlerinde görülebiliyor. Tüm Porsche Design ürünleri olağanüstü hassaslık ve mükemmellikle üretiliyor. Üst düzey teknolojik yenilikler, akıllı işlevler ve saf tasarımla birleşiyor.  Avusturya’daki Studio F. A. Porsche tarafından tasarlanan ürünlerimiz tüm dünyada 130’dan fazla Porsche Design mağazasında, üst düzey alışveriş merkezlerine, özel perakendecilerde ve resmi çevrim içi mağazada (www.porsche-design.com) satışa sunuluyor.