Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Prime Gaming’in şubat ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Amazon Prime üyeleri Prime Gaming ayrıcalığı şubat ayında Fallout, Breakout Recharged, Missile Command: Recharged, Criminal Archives: Alphabetic Murders - Collector's Edition, Tempest 4000, Blade Assault ve Gravitar: Recharged oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

 

Prime Gaming’in şubat ayı ücretsiz oyunları açıklandı

Amazon Prime üyeleri Prime Gaming ayrıcalığı şubat ayında Fallout, Breakout Recharged, Missile Command: Recharged, Criminal Archives: Alphabetic Murders – Collector’s Edition, Tempest 4000, Blade Assault ve Gravitar: Recharged oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

Amazon Prime üyeleri; Prime Gaming, Prime Video üyeliği, ücretsiz ve hızlı kargo ile üyelere özel indirimlerin bulunduğu fırsatlardan bir aylık ücretsiz deneme süresinin ardından, ayda sadece 39 TL karşılığında faydalanabiliyor.

Amazon Prime Gaming Türkiye, şubat ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı. Amazon Prime üyeleri, bu ay ayında Fallout, Breakout Recharged, Missile Command: Recharged, Criminal Archives: Alphabetic Murders – Collector’s Edition, Tempest 4000, Blade Assault ve Gravitar: Recharged oyunlarına ücretsiz sahip olabilecek.

Amazon Prime üyeleri; aylık sadece 39 TL karşılığında, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip olmanın yanı sıra en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, Prime Day’de özel fırsatlar ve indirimler, Prime Video ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajdan da faydalanabiliyor. Prime Gaming kapsamında üyelere süresiz sahip olabilecekleri ücretsiz oyunların yanı sıra popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklar da sunuluyor.

Prime Gaming Şubat ayının ücretsiz oyunları:

  • Fallout – Türünde devrim yaratan bu klasik kıyamet sonrası CRPG’de bir zamanların altın çağ medeniyetinin harap olmuş kalıntılarını keşfedin.
  • Breakout Recharged – Tüm zamanların klasiği tuğla kırıcının bu yeniden tasarlanmış versiyonunda güçlendirmeleri toplayın ve çeşitli zorluklardan sağ çıkın.
  • Missile Command: Recharged – Atari salonlarının favorisi olan bu modern oyunda şehirleri füzelerin, tankların ve daha fazlasının saldırısından koruyun.
  • Criminal Archives: Alphabetic Murders – Collector’s Edition –Üç farklı cinayet olayı arasındaki bağlantıyı ortaya çıkarabilir misiniz? Bu gizemde en yardımcı silahınız mantık olacak.
  • Tempest 4000 – Orijinal atari oyunu Tempest’i temel alan, aksiyon dolu bir görsel macera.
  • Blade Assault – Piksel sanatıyla benzersiz bir şekilde tasarlanmış bu 2D platform oyununda ıssız bir bilim kurgu şehrine adalet getirin.
  • Gravitar: Recharged – Bu yenilenmiş kült klasikte güneş sistemi içerisindeki görevleri tamamlarken pilot olarak becerilerinizi test edin.

Eğer hala Prime üyesi değilseniz, Amazon Prime’a ayda sadece 39 TL karşılığında sahip olabilir veya amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek 30 günlük deneme süresinden faydalanabilirsiniz. Prime Gaming ile ilgili daha fazla bilgi için gaming.amazon.com.