Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

ProtonMail Bridge, Güvenle e-Mail Gönderip Alabilirsiniz

ProtonMail Bridge, e-Posta Hesabınıza Şifreleme Sunuyor. ProtonMail e-posta istemcinize şifrelemenin yanında ilave faydalarda sağlıyor

Bilgisayarınızdan e-Posta Hizmetinizi Güvenle Kullanmanızı sağlayacak Şifreleme Ekliyor.

ProtonMail Bridge, e-Mail Hizmetinize Şifreleme Sunuyor. IMAP veya SMTP’yi destekleyen her şey yeni uygulamayla birlikte çalışacak olan ProtonMail Bridge, e-Postalarınızı Güvenle Gönderip Almanızı Sağlar.

ProtonMail şifreli e-posta uygulamasını geçtiğimiz yıl duyurmuştu. Şirket aynı zamanda ücretsiz VPN servisi‘de çıkardı. Bununla yetinmeyen şirket Haziran ayında ise şifrelenmiş kişisel rehber, dünyanın ilk şifrelenmiş kişisel rehber yöneticisini devreye aldı.

Şimdi ise ProtonMail, ana e-posta uygulaması kullanıcılarının e-postaları güvenle gönderip almasını sağlar.

ProtonMail Köprüsü olarak adlandırılan uygulama, bilgisayarınızdaki arka planda çalışır ve e-postaları şifreleyip çözer. ProtonMail hesabınızı Microsoft Outlook, Apple Mail ve Mozilla Thunderbird gibi IMAP ve SMTP’yi destekleyen herhangi bir e-posta programıyla bütünleştirir.

ProtonMail Bridge, e-Posta Hesabınıza Uçtan Uca Şifreleme Sunar.

Kurulumu biraz uğraştırsa da her e-Posta Uygulaması için çeşitli kurulum kılavuzları da hazır ve resimli anlatılıyor.

ProtonMail Bridge, standart e-posta istemcinizle birlikte, tam metin aramaları yapmanıza, birden çok hesabı aynı anda kullanmak ve tümünü yedekleme gibi çeşitli olanaklarda sağlıyor. Orijinal ProtonMail hizmetinde bulamadığınız bir takım şeyler eklenmiş.

ProtonMail Engadget