Sosyal Medya

Oyun Dünyası

PS4 ‘ün Yeni Güncellemesi Bugün Geliyor

PS4'ün yeni güncellemesi bugün kullanıcıların huzuruna sunulacak. Bir süredir betada olan Kenshin güncellemesi geri bildirimler ile artık daha iyi bir performans sunacak.

PS4’ün yeni güncellemesi bugün kullanıcıların huzuruna sunulacak. Bir süredir betada olan Kenshin güncellemesi geri bildirimler ile artık daha iyi bir performans sunacak.

PlayStation 4’ün 3.00 yazılım güncellemesi Kenshin yarın indirilebilir olacak. Daha önce Kenshin’in beta sürecinde bulunan kullanıcıların tüm önerileri ve uyarıları dikkate alınmış gibi gözüküyor. Sony, geri bildirimler ile PlayStation 4’ü daha stabil ve kullanılabilir kılacak.

Kenshin’de bizleri birçok arayüz yeniliği bekliyor. Bu ayın başlarında açıklanan yeni özellikleri bir de sizlere görsel olarak tanıtmak isteriz. Öncelikle yeni güncelleme oyuncuların diğer kullanıcılar ile bağlantısnı kolaylaştıran ve adeta bir sosyal ağ ortamı oluşturan yenilikleri gerçekten de kullanışlı gözüküyor.

Twitter’da video paylaşma: Kenshin güncellemesi ile Twitter’da kısa videolar paylaşmak artık daha kolay ve mümkün. Facebook ve Youtube butonlarının arasına yeni eklenen Twitter butonu ile entegre hesabınıza doğrudan video upload edebileceksiniz.

PlayStation Plus: PlayStation Plus artık daha kendine has ve özgü bir çizgiye sahip. Yeni tasarımı ve özellikleri ile ayrı bir ürün havası veriyor. PlayStation Plus’ta aylık üyeliklerinizi, ücretsiz oyunlarınızı ve online erişim özelliklerinizi görebileceksiniz.

YouTube Live: Canlı oynanış yayını kısmında artık YouTube’u da görebileceksiniz. Ayarlar doğruyken kaydet butonuna bastığınız anda YouTube üzerinden canlı yayına geçebileceksiniz. Bu da PlayStation 4’ün canlı yayınlarının ne kadar ayrıntılı ve detaylı olduğunu gösteriyor.

PNG Screenshots: Eğer oyun içi görüntülerinizin yüksek kaliteli olmasını istiyorsanız PlayStation 4 yeni güncellemesiyle buna da olanak sağlıyor. Daha önce JPEG olarak kaydedilen görseller artık paylaşım ayarları altındaki görüntü alma ayarları kısmından PNG formatına çevrilebiliyor.

Etkinlikler: PS4’te artık etkinlikler adı altında yeni bir sekmemiz var. Anasayfa üzerinden geçiş yapabildiğimiz bu ekranda online etkinliklere doğrudan erişim yapabiliyoruz. Mesela bu örneğimizde Project Cars’ın bir yarış etkinliği gösteriliyor.

Stickers: Belki de en çok göze hoş gelen yenilik sticker’lar olmuş. Şimdilik Uncharted, LittleBigPlanet ve Resogun sticker’ları bulunan bu kısımda arkadaşlarınızla mesajlaşırken animasyonlu sticker’lar gönderebilirsiniz.