TeknoTalk

PUBG: BATTLEGROUNDS 20.1 Güncellemesi Tüm Platformlarda!

PUBG: BATTLEGROUNDS’UN SİLAHLI OYNANIŞ METASINI GELİŞTİRMEYİ HEDEFLEDİĞİ GÜNCELLEME 20.1 TÜM PLATFORMLARDA ÇIKTI

Tüm platformlardaki oyuncular artık Güncelleme 20.1 ile silah eklentilerinde birçok iyileştirmenin yanı sıra araçlardan ateş etme güncellemeleri, yeni bir dereceli sezon, dünya ve harita güncellemeleri ve oyun deneyimi kalitesi güncellemelerini deneyimleyebilirler.

Aşağıda, Güncelleme 20.1 ile birlikte yayınlanan detayların bir kısmını görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için tam yama notlarını BURADAN okuyabilirsiniz.

Silahlı Oynanış Güncellemeleri

  • Silah Eklentileri: Tercih edilen kavrama yuvası eklentisi olarak savaş alanlarına hakim olan Dikey Ön Kabza nedeniyle, Güncelleme 20.1 Başparmak kabzası, Açılı Ön Kabza, Yarım Kabza, Dikey Ön Kabza ve Hafif Kabza’ya değişiklikler getirdi. Kabza eklentilerine yapılan değişikliklerin kapsamlı listesi için lütfen yama notlarını ziyaret edin.
  • Silah Dürbünleri: Tam otomatik TT’lerin kullanışlığıyla mücadele etmek için, 8x ve 15x dürbünler artık M16A4 ve Mk47 Mutant’a artık eklenebilir. 4x dürbüne ayrıca oyuncuların tercih ettikleri türü özgürce seçip kullanmaları için üç ek nişangah türü eklendi.

Dünya ve Harita Güncellemeleri

  • Mavi Alan: Deston’daki Mavi Alan’da oyuncuların diğer haritalara kıyasla daha sık elenmesi sebebiyle Mavi Alan’ın yarıçap oranı ve başlangıç gecikmesi ilk aşama için artırıldı. İkinci aşama, yarıçapın yanı sıra mesafe başına hasar büyütücüde de bir artış artık mevcut. Frekans Bozucu Paketi ayrıca Mavi Alan tarafından Frekans Bozucu Paketi’ne verilen hasar arttırılarak Miramar, Karakin, Haven ve Deston için güncellendi.

Oyun Deneyimi Kalitesi Düzenlemeleri

Exit mobile version