TeknoTalk

PUBG: BATTLEGROUNDS, GÜNCELLEME 20.1

PUBG: BATTLEGROUNDS, GÜNCELLEME 20.1 İLE SİLAHLI OYNANIŞ METASINI GELİŞTİRMEYİ HEDEFLİYOR

Güncelleme ayrıca yeni bir dereceli sezonu, dünya ve harita güncellemelerini ve oyun deneyimi kalitesi iyileştirmelerini getiriyor.

KRAFTON, Inc.‘in PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 20.1’i PC sunucularında 11 Ekim’de ve konsollarda 19 Ekim’de yayına gireceği zaman, oyuncular silah eklentilerinde çeşitli iyileştirmelerle beraber araçlardan ateşlemelere gelen güncellemeleri, yeni bir dereceli sezon, dünya ve harita güncellemeleri ve yaşam kalitesi güncellemeleri ile karşılaşacaklar.

Aşağıda, Güncelleme 20.1 ile ufukta görünen önemli güncellemelerin ayrıntılarını görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için tam yama notlarını BURADAN inceleyebilirsiniz. Yeni içeriğe önceden göz atmak isteyen oyuncular bugün PC test sunucusunda giriş yapabilirler.

 

Silahlı Oynanış Güncellemeleri

Dünya ve Harita Güncellemeleri:

Oyun Deneyimi Kalitesi Düzenlemeleri

Dereceli Sezon 20

Dereceli Sezon: Güncelleme 20.1 yeni bir dereceli sezon getiriyor, yani Sezon 19’da kazanılan tüm ödüller, Sezon 20 başladığında otomatik olarak oyuncuların envanterine eklenecek. Sezon 19 sonlandığında ve sunucu bakıma girdiğinde, Paraşüt Kozmetiği ve Madalya dışındaki tüm ödüller oyuncuların Profil Düzenle sayfasından kaldırılacaktır

Exit mobile version