Sosyal Medya

Oyun Dünyası

PUBG Şekilli İsim Nasıl Yazılır?

PUBG için isminize karar verdiniz ama bir eksik olduğunu hissediyorsunuz. Dikkat çekmek ve akılda kalıcı olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken isminizi şekilli yazmak olacaktır.

PUBG Şekilli İsim Nasıl Yazılır?

PUBG, son yıllarda global çapta en popüler oyunlardan biridir. Hem telefondan hem de bilgisayardan rahatça oynanan bu oyunu bu kadar popüler ilgi çekici kılan ise, tek başına oynandığı gibi, arkadaşlarınız ile grup olarak oynamaya da imkân tanımasıdır. Peki, bu eğlenceli oyunu daha da eğlenceli hale getiren PUBG şekilli isim nasıl yazılır?

PUBG oyuncuları diğer oyunculara göre biraz farklı bir karakteristik yapıya sahiptirler. Çünkü çok oyunculu bu oyun içerisinde “nick” denilen takma isimler, öylesine yazılamayacak kadar önemlidir. PUBG kitlesi için, oyun içerisindeki karakterleri kendi tarzlarını temsil eder ve bu sebeple de karakterin daha havalı ve marjinal görünmesi büyük önem taşır. İşte oyuncuların oyundaki karakterlerine bir tarz ve hava katmak istemesi onları, şekilli isim kullanmaya sevk eder. Çünkü bu isimler, oyun sırasında diğer oyuncular tarafından görülür yani karakterin oyun dünyasına bir yansımasını oluşturur. Ayrıca oyunun oyunculara kendi isteklerine göre isim belirleme ve değiştirme imkânı sunması oyuncuları, isimlerini farklı şekillerde yazmaya ya da isimlerinin yanına semboller eklemeye teşvik etmektedir.

PUBG Şekilli Nick Nasıl Yazılır?

PUBG için isminize karar verdiniz ama bir eksik olduğunu hissediyorsunuz. Dikkat çekmek ve akılda kalıcı olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken isminizi şekilli yazmak olacaktır.

PUBG şekilli isim yazmak için şekilli yazı yazma sitelerine başvurabilirsiniz. Profilinizi düzenlemek için istediğiniz takma ismi seçtikten sonra bu sitelerden birine girerek nickinizi yazın. Geriye sitede hazır bulunan ve tamamen ücretsiz, yüzlerce sembol ve yazı stili seçeneği arasında tercih yapmak kalıyor!

İsminizi, isterseniz sadece şekilli yazı fontları ile değiştirin isterseniz yanına semboller, rakamlar ve simgeler ekleyerek zenginleştirin. Eğer aklınıza marjinal bir isim gelmediyse, online sitelerde bulunan hazır isimlerden de seçebilir; bu sayede takım arkadaşlarınız ile de bir uyum yakalayabilirsiniz. Seçim yaptıktan sonra kopyala yapıştır yöntemi ile oluşturduğunuz ismi PUBG ID kartınıza yapıştırarak anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Unutmayın, günde sadece bir isim değiştirme hakkınız var. Aynı şekilde ekip arkadaşlarınız da sizinle birlikte isimlerini değiştirebilirler. Birlikte oyuna gireceğiniz zaman, ortak ve uyumlu nickler seçerek takımınızı rakipleri karşısında bir adım öne çıkarabilirsiniz.

İşte bu kadar kolay!

Oyunlarda ön plana çıkmak istiyorsanız, havalı bir isme sahip olmak size yardımcı olacaktır. Kendi tarzınızı oluşturarak etkili bir profile sahip olmak için sadece şekilli isim ile yetinmeyip yanına mutlaka farklı semboller ve rakamlar ekleyerek nickinizi zenginleştirin!