Sosyal Medya

Fırsatlar

Rabam’dan Ford araç sahiplerine periyodik bakımlarda yüzde 40 indirim

Rabam, Ford araç sahiplerine özel yeni bir kampanyaya imza atıyor. Rabam üyeleri, mart ayı içerisinde periyodik bakımlarda yüzde 40 indirim kazanırken sene sonuna kadar muayene öncesi kontrol hizmetinden de ücretsiz faydalanabilecek.

Rabam’dan yeni kampanya:
Ford araç sahiplerine periyodik bakımlarda yüzde 40 indirim

Türkiye’nin ve dünyanın ilk yeni nesil araç uygulaması Rabam, Ford araç sahiplerine özel yeni bir kampanyaya imza atıyor. Rabam üyeleri, mart ayı içerisinde periyodik bakımlarda yüzde 40 indirim kazanırken sene sonuna kadar muayene öncesi kontrol hizmetinden de ücretsiz faydalanabilecek.

Araç sahiplerine hızlı, güvenilir, zaman kazandıran ve şeffaf hizmet sunmak amacıyla kurulan Rabam, araçların ihtiyaçlarına yönelik olarak çeşitli hizmetleri dijitalleştirerek, tek platformdan kullanıcılarla buluşuyor. Dijital uygulama üzerinden araç sahiplerinin A’dan Z’ye bütün ihtiyaçlarını karşılayan firma, yeni kampanyasıyla da kullanıcılarına benzersiz avantajlar sunuyor.

Rabam, kampanya kapsamında Ford araç sahiplerine periyodik bakımlarda yüzde 40 indirim sağlarken muayene öncesi kontrol hizmetini de ücretsiz olarak sunuyor. Rabam’ın, mart sonuna kadar sürecek bakım kampanyası ve yıl sonuna kadar sürecek muayene kampanyasıyla araçlar adresten alınıp; bakım ve muayene hizmeti tamamlanarak adrese teslim ediliyor. Kampanyadan faydalanmak için kullanıcıların yalnızca Rabam’ı indirip, uygulama üzerinden periyodik bakım ve muayene hizmetlerini satın alması yeterli oluyor.

App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, dijital asistanlık hizmeti ile araçların muayene ve yıllık bakım tarihi gibi konuları takip ederek araç sahiplerine gereken hatırlatmaları da yapıyor.