Sosyal Medya

Fırsatlar

Ramazan Bayramında Uber Siyah Taksi %50 İndirimli

Uygulamanıza 2023RAMAZAN kodunu ekleyin, 23 Nisan Pazar 23:55’e kadar geçerli 2 Uber Siyah Taksi yolculuğunuzda % 50 indirimden yararlanın. Yolculuk başına 100TL'ye kadar geçerlidir.

Ramazan Bayramında Uber Siyah Taksi %50 İndirimli

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ramazan Bayramı boyunca ziyaretlerinizi Uber Siyah Taksi ile yapın.

Uygulamanıza 2023RAMAZAN kodunu ekleyin, Uber Siyah Taksi çağırın ve 23 Nisan Pazar 23:55’e kadar geçerli 2 Uber Siyah Taksi yolculuğunuzda %50 indirimden yararlanın. Yolculuk başına 100TL‘ye kadar geçerlidir.

Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır.

 

Promosyon sınırlı sayıdadır ve 2 (iki) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 100 TL’dir. Yalnızca İstanbul’da yapılan Uber Siyah Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 23 Nisan 2023, saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Siyah Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.