Sosyal Medya

Donanım

Razer Atlas Temperli Cam Oyun Fare Matı ile Saf Hassasiyeti Deneyimleyin!

Temperli cam, mikro oyuklu yüzey ve benzersiz üretim işlemleriyle hazırlanmış Razer Atlas ile rakipsiz dayanıklılığı ve ultra hızlı, tutarlı kaydırmaları deneyimleyin.

Razer Atlas Temperli Cam Oyun Fare Matı ile Saf Hassasiyeti Deneyimleyin!

Temperli cam, mikro oyuklu yüzey ve benzersiz üretim işlemleriyle hazırlanmış Razer Atlas ile rakipsiz dayanıklılığı ve ultra hızlı, tutarlı kaydırmaları deneyimleyin.

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası Razer bugün, şirketin cam tabanlı tasarıma ilk adımını atan yenilikçi oyun fare altlığı Razer Atlas’ı duyurdu. Oyuncular ve e-sporcular için tasarlanan en üst düzey cam oyun fare altlığı, yeni bir hassasiyet, hız ve dayanıklılık seviyesi getiriyor.

Razer’ın ilk temperli cam oyun mouse matı olan Atlas, oyun deneyimlerini yükseltmek için tasarlandı. Hızlı hareketler ve tutarlı kaydırmalar talep eden oyuncuların ihtiyaçlarını karşılarken oyuncuların oyun seanslarında sıfır direnç hissinin keyfini çıkarmasına da imkân sunar.

Oyuncular ve espor sporcuları için hız ve doğruluk çok önemlidir. Çoğu oyun faresi optik sensör kullandığından Razer Atlas’ın matı, ultra pürüzsüz yüzeyindeki mikro oymalı dokularla optimize edilmiştir. Bu da hassas bir oyun deneyimi için optik sensörlerin dokuları doğru bir şekilde algılaması adına en uygun koşulları sağlar.

Birinci sınıf temperli cam ile titizlikle hazırlanmış Razer Atlas, dayanıklılık ve uzun ömür sağlamak için şekilde üretilmiştir. Çizilmeye dayanıklı yüzey, kiri ve tozu iter ve en yoğun oyun seanslarında bile temiz kalmasını sağlar. Az bakım gerektiren yapısı sayesinde mat, her zaman ilk günkü gibi kalmasını sağlamak için ılık nemli bir bezle kolayca temizlenebilir. Razer Atlas Siyah ve Beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulur. Oyuncuların birinci sınıf, temiz bir estetik için kurulumlarına en uygun rengi seçmelerine olanak tanır.

Oyunculara daha sessiz fare hareketleri sunarak konsantre kalmalarına yardımcı olmak için tasarlanan Razer Atlas, tamamen kaplı kaymaz kauçuk tabana sahiptir. Bu, yoğun oyun seansları sırasında bile matın yerinde kalmasını sağlayarak oyunu bozabilecek herhangi bir kayma veya hareketi ortadan kaldırır.

Her hareket ve eylem, sıfır yüzey direnciyle doğru bir şekilde yakalanıp ekrana yansıtıldığı için, Razer Atlas sayesinde oyuncular benzersiz performans ve oyun deneyimi elde edecektir.

Razer Atlas hakkında daha fazla bilgi için lütfen burayı ziyaret edin.

Razer’ın sizi #WinItYourWay için nasıl güçlendirdiği hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.

  • NE ZAMAN:      Satışta
  • SATIŞ YERİ:       Razer.com, RazerStore mağazaları, yetkili perakendecilerde.
  • FİYAT:                  99.99$ / 119.99€