Sosyal Medya

Donanım

RAZER KISHI V2 ANDROID, Sadece Dokunmatik Ekranlar için Güncellendi!

Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası olan ödüllü Kishi V2 for Android'in geçen yıl piyasaya sürülmesinin ardından Razer™, Nexus yazılımı ve Android için Kishi V2 kontrol cihazının yazılımı için büyük bir güncelleme duyurdu. 

RAZER KISHI V2 ANDROID, Sadece Dokunmatik Ekranlar için Güncellendi!

Android için Razer Kishi V2 sadece dokunmatik ekranlar için güncellendi.

Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası olan ödüllü Kishi V2 for Android’in geçen yıl piyasaya sürülmesinin ardından Razer™, Nexus yazılımı ve Android için Kishi V2 kontrol cihazının yazılımı için büyük bir güncelleme duyurdu.

RAZER KISHI V2 ANDROID

Android için Razer Kishi V2, Android’e üstün kaliteli dokunsal (tactile) kontrol, evrensel uyumluluk ve optimize edilmiş mobil oyun performansı getirmişti. Yeni Sanal Denetleyici Modu, tüm Kishi V2 for Android sahiplerinin dokunmatik ekranlı oyunlar oynamak için denetleyicilerini kullanmalarına olanak tanır. Bu yeni güncelleme, nihai mobil oyun deneyimi için tüm mobil platformlara konsol kalitesinde kontrol getiriyor. Razer’ın çözümü, sayısız dokunmatik ekranlı oyunda güvenilir, güvenli ve kullanımı kolay denetleyici desteği sağlamak için Kishi V2 denetleyicisindeki donanım ile Razer Nexus uygulamasındaki yazılımın yeni bir kombinasyonuna dayanıyor.

Sanal Denetleyici Modu, bugün Google Play Store’daki Razer Nexus uygulaması aracılığıyla tüm Kishi V2 for Android sahipleri için ücretsiz bir güncelleme olarak sunuluyor. Bu özellik aynı zamanda Q1 2023’te Razer Edge için de kullanıma sunulacak.

RAZER NEXUS APP (ÜCRETSİZ İNDİRME)

Android için Kishi V2, ücretsiz tam bütünleşmiş Razer Nexus Uygulaması ile en iyi şekilde çalışır. Oyuncular, yüklü oyunlara erişmek, YouTube veya Facebook’ta yayın yapmak, binden fazla uyumlu oyuna göz atmak veya denetleyici ayarlarını özelleştirmek için tek bir düğmeye basarak Razer Nexus uygulamasını ve arayüzünü anında başlatabilir. Razer Nexus isteğe bağlı bir uygulamadır ve abonelik gerektirmeksizin %100 ücretsizdir.

RAZER KISHI V2 ANDROID

● Düğmeler:

  1. Tıklanabilir düğmelere sahip iki analog kontrol çubuğu (L3/R3)
  2. İki tıklanabilir analog kontrol çubuğu
  3. Bir adet mekanik D-pad
  4. Dört yüz düğmesi
  5. İki tetikleyici (L2/R2)
  6. İki tampon (L1/R1)
  7. İki çok işlevli düğme (M1/M2)
  8. Menü ve Seçenekler düğmeleri
  9. Paylaş düğmesi (Razer Nexus gerektirir)
  10. Razer Nexus uygulama başlatma düğmesi
  11. Bir adet durum gösterge ışığı (şarj oluyor)
  • Boyutlar: Uzunluk: 181 mm | Yükseklik: 92 mm | Derinlik: 33mm
  • Ağırlık: 123 gr
  • Bağlantı: USB Type-C
  • Akıllı Telefon Şarjı: USB Type C bağlantı noktası üzerinden geçiş yapın
  • Mobil Uygulama: Eski Razer Kishi uygulamasının yerini alan Razer Nexus
  • Ürün Gereksinimleri: Android™ 9.0 Pie veya üstü.

 

Şu zihazlarla uyumludur: Razer Phone ve Razer Phone 2, Samsung Galaxy S8 / S8+ / S9 / S9+ / S10 / S10+ / S20 Serisi / S21 Serisi / Note 8 / Note 9 / Note 10 / Note 10+, Google Pixel 2 / 3 / 4 / 5 / 6 ve diğer birçok Android cihaz.
Android için Razer Kishi V2 hakkında daha fazla bilgi için lütfen buraya bakın.