Sosyal Medya

Eğitim

Robotik kodlama eğitimi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi onaylı ve sertifikalı

Robotik kodlama eğitimi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi onaylı ve sertifikalı. Uygun fiyata kaliteli robotik kodlama eğitimi için tercihiniz...

Robotik Kodlama Eğitimi

Robotik kodlama eğitimi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi onaylı, sertifikalı, uzman eğitimciler tarafından Novarge eğitim kurumları tarafından verilmektedir. Kursun eğitmeni Erdal Delebe hocamız bu alanda çalışan bir bilişim teknolojileri eğitmenidir. Uzmanlığını tecrübesi ile birleştirmiş açık fikirli ve sosyal yetenekleri kuvvetli olan eğitmenizden alacağınız kurslar hayat boyu size eşlik edecektir.

Robotik kodlama eğitimimiz öğrencilerimizi belli bir seviye robotik kodlamaya yatkınlığını kazandırmak için verilmektedir. Anne ve babalara ise çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak için birçok fayda sağlamaktadır. Bunlara değinecek olursak, takım çalışmasına yatkınlık kurs içinde kazanılacak önemli bir pozitif kazanımdır. Kursiyerlerimiz kendilerine ve çevrelerine analitik düşünme yeteneğini en etkin şekilde nasıl kullanılacağını öğretecektir. Önemli diğer bir faktör ise bilgisayar ile nasıl iletişime geçileceğini öğreneceğiz. Yeni bir dil olarak hayatımıza giren kodlama eğitiminin temellerini bu derslerimiz ile atacağız. Kullanmakta olduğumuz bilgisayar ve bilgisayara temelli tüm donanımların dilini öğrenerek bilinmekte olan tüm lisanların ötesinde bir makine türü ile iletişime geçerek onların anlayabileceği komutlar vermeyi öğrenmeyi amaçlıyoruz.

Arduino ile oldukça temel kodlamaların nasıl yapıldığını öğreneceğiz.

Bir basit devre tasarım kartı olan arduino ile programlamaya girişeceğiz. Tasarladığımız özgün projelere ses, ışık ve hareket komutlarının nasıl ve ne şekilde verilebileceğini kursumuz sayesinde öğreneceğiz.  Sistematik düşünmenin temellerini programlama ile öğreneceğiz. Bu öğrenimlerin nedeni programa yaparken tüm aşamaları sistemli bir şekilde baştan sona doğru temelli düşünmek zorunda olmamızdır. Bu yeteneklerin çocuk yaşta kazanılması insanın tüm yaşantısına önemli bir ölçüde pozitif etken sağlayacaktır. Kodlama öğrenmek makine dilinin nasıl kullanıldığının en önemli anahtarıdır. Bu dili öğrenmek bize birçok bağlamda makine dilinin çalışma prensibini öğretecektir. Robotik Kodlama Eğitimi  içerisinde bir problem ile karşılaştığımızda probleme yüzeysel çözümler bulmak yerine problemin temeline inmeyi öğreneceğiz. Çünkü aynı problem tekrardan karşımıza çıktığında nasıl çözülmesi gerektiğini en temel ayrıntılarıyla bileceğimizden o hataya tekrar düşmeyerek oluşan öğrenim hatalarını ortadan kaldırabileceğiz.

Hayatın her aşamasında hangi meslek grubunda olursak olalım bu eğitim bize birçok fayda sağlayacaktır. Tüm yazılanları göz önüne alırsak robotik kodlama eğitimini uzmanından almak gerekir.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin resmi partneri olan Novarge Eğitim kurumları bu alanda oldukça başarılı kadrosu ile robotik kodlama eğitimi temel seviyeden profesyonel seviyeye kadar her düzeyde vermektedir. Toplam üç ay süren eğitim süresi sonunda sertifikalı birer mezun olursunuz ve öğrendiğiniz tüm bilgileri gündelik yaşantınız ve meslek hayatınızda kullanabilirsiniz. Üstelik eğitimlere hayatımızda olan birçok mobil cihaz ile erişim sağlayabilirsiniz. Unutmayın ki kurs sonunda Üniversite onaylı bir eğitim sertifikanız olacak. Program boyunca çalışabileceğiniz yeterli ve uygun olarak uzmanlarca araştırılmış kitap ve kaynak desteğine de sahip olacaksınız. Uygun fiyata kaliteli robotik kodlama eğitimi için tercih edilebilecek sertifikalı ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi onaylı kurs için Novarge Eğitim Kurumlarını tercih edebilirsiniz.

Robotik Kodlama Eğitimi Temel Seviye

Robotik Kodlama Eğitimi İleri Seviye