Sosyal Medya

Otomobil

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’a Avrupa’dan Anlamlı Ödül!

Rolls-Royce Motor Cars, geçen hafta şirketin genel merkezinde ve Goodwood/West-Sussex'teki üretim tesisinde düzenlenen yıllık bayi toplantılarında şirketin ünlü 2021 Bayi Ödülleri'nin sonuçlarını açıkladı.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’a Avrupa’dan Ödül!

Rolls-Royce Motor Cars, geçen hafta şirketin genel merkezinde ve Goodwood/West-Sussex’teki üretim tesisinde düzenlenen yıllık bayi toplantılarında şirketin ünlü 2021 Bayi Ödülleri’nin sonuçlarını açıkladı.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul, Almanya genelinde Azerbaycan’dan İngiltere’ye 25 Avrupa Rolls-Royce bayisine liderlik eden prestijli  ödüllerden, 2021 Avrupa’nın En İyi  Kişiye Özel Tasarım Ödülüne layık görüldü.

İLK AVRUPA BAYİ ÖDÜLÜ

Ödül, Rolls-Royce’un kişiselleştirme ve kişiselleştirmeye yönelik özel tasarım programında sürdürülebilir bir iş geliştirme kriterleriyle ve programının sınırsız fırsatlarını sergilemek ile ilgilidir.

Rolls-Royce otomobillerinin Türkiye’deki tek temsilcisi , uluslararası arenada kazandığı ödül ile bir ilke imza atmış oldu.

Müşterilerine sunduğu son derece kişiselleştirilmiş otomobillerin seviyesini, seçenek listesinin ötesindeki benzersiz özelliklerden en seçkin örneklerden birine, dünya çapında sadece 25 otomobilden biri olan Dawn of the Landspeed Collection’a kadar sürekli olarak arttırdı.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü Hilal Aysal,

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü Hilal Aysal,

“Diğer birçok büyük bayinin önünde böyle bir zirve ödülü almak inanılmaz. Bir aile şirketi olarak her şeyi sürekli geliştirmeyi hedefliyoruz ve özellikle son yıllar, müşteri ilişkilerimiz için kişisel felsefemizin ne kadar belirleyici olduğunun altını çizdi.”

Rolls-Royce Motor Cars Bölge Direktörü Boris Weletzky, Rolls-Royce Motor Cars İstanbul ekibini tebrik etti:

“İsmarlama Rolls-Royce. İşimiz tamamen kişiselleştirme ve kişiselleştirme ile ilgili, bu nedenle Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’un aldığı ilk bayi ödülünün Ismarlama programımızla ilgili olması doğru geliyor.”