Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Rolls-Royce’tan Yeni SelectCare Hizmet Seçeneği

Rolls-Royce’tan Yeni SelectCare Hizmet Seçeneği.Trent 700 motoru ile çalışan Airbus A330 uçağı işleten havayolu şirketleri için...

Rolls-Royce’tan Yeni SelectCare Hizmet Seçeneği

Rolls-Royce, Trent 700 motoru ile çalışan Airbus A330 uçağı işleten havayolu şirketleri için mevcut bakım hizmetleri yelpazesine yeni bir SelectCare seçeneği olan SelectCare Repair’i getiriyor. Hizmet portföyündeki bu genişlemeyle artık Rolls-Royce iki farklı SelectCare hizmet seçeneği sunuyor.

SelectCare Repair

En güvenilir motorların bile içine yabancı cisimlerin girmesi veya parça arızası nedeniyle, planlı yenileme zamanları arasında bakım onarım atölyesine gönderilmesi gerekebiliyor. Yeni SelectCare Repair hizmet seçeneği, motor uçuş saatine göre belirli bir ücret karşılığında bu tür “kontrol ve tamir” hizmetlerini kapsıyor. Bu özel atölye ziyaretlerinin sayısında bir üst sınır bulunmaması veya münferit ziyaretlerin maliyeti olmaması sebebiyle de müşteriler, maliyetleri belirli bu hizmetten azami ölçüde yararlanıyor.

SelectCare Refurb

Bu hizmet seçeneği ise genellikle her 4-5 yılda bir gerçekleşen büyük planlı motor bakımı için müşterilerin maliyetlerini öngörebilmelerini sağlıyor.

SelectCare Repair ve SelectCare Refurb birbirlerini tamamlayıcı hizmetler olup, müşteriler, her iki hizmet seçeneğini birlikte almayı veya yalnızca birini seçmeyi veya motor bakımlarını klasik Time & Material bazlı yönetmeyi seçebiliyorlar.

Rolls-Royce, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kapsamlı ve esnek bir hizmet yelpazesi sunmaya öncülük ediyor. Havayolu müşterilerinin birçoğu, uçuş saati başına ücretlendirme anlaşması ile kanat üzerinde olmayan motor bakım maliyetlerinin riskinin Rolls-Royce’a transferi de dahil olmak üzere, entegre hizmet paketi olan TotalCare®‘i seçiyor.

Rolls-Royce Temel Hizmetleri, uzun vadeli hizmet anlaşmaları veya risk transferi olmaksızın kendi motor bakımlarını yönetmek isteyen müşteriler için seçenekler sunuyor. Bununla birlikte, motorlarının yönetiminde daha fazla esneklik tercih eden, aynı zamanda da belirlenmiş maliyet beklentisi olan müşteriler için SelectCare hizmetleri, TotalCare ve Temel Hizmetler arasındaki boşluğu dolduruyor.

Rolls-Royce Sivil Havacılık Hizmetler Direktörü Dominic Horwood konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “CareStore’da bulunan hizmet seçeneklerimize eklediğimiz SelectCare Repair ile müşterilerimize, belirlenmiş maliyetlerden yararlanarak motor bakımı seçimlerinde daha fazla esneklik sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Havacılık endüstrisinin sürekli gelişim içinde olduğu bir zamanda, SelectCare Repair ve SelectCare Refurb’ün, müşterilerimizin motor bakım talepleri karşısında hızlı olabilmelerini ve münferit ihtiyaçlarının karşılanması için yenileme usullerini şekillendirebilmelerini sağlayacağına inanıyoruz.”