Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

RTB House ve Integral Ad Science iş birliğine gitti

Derin Öğrenme reklam teknolojisi ile RTB House, programatik reklam envanterinin etkinliğini artırmak ve müşterilere daha iyi sonuçlar sunmak için medya kalitesi ölçümünü entegre ediyor

RTB House ve Integral Ad Science iş birliğine gitti

Derin Öğrenme reklam teknolojisi ile RTB House, programatik reklam envanterinin etkinliğini artırmak ve müşterilere daha iyi sonuçlar sunmak için medya kalitesi ölçümünü entegre ediyor

Benzersiz “Derin Öğrenme” algoritmasına sahip RTB House, markalara ve ajanslara şeffaf, marka güvenliği sağlayan ve ölçüm verimliliğini artıran reklamlar sunmak için dijital medya kalitesinde dünyanın önde gelen firmalarından Integral Ad Science (IAS) ile iş birliği yaptı.

Dünya genelinde en iyi markalar ve ajanslara yönelik pazarlama çözümleri sunan RTB House bu ortaklık ile IAS’nin Yayıncı Doğrulama teknolojisini kullanarak reklamverenlerin marka risk eşiğini eşleştirmesine ve riskli içeriklerden kaçınmalarına olanak tanıyacak. Ayrıca görüntülenebilirlik ve geçersiz trafik (IVT) oranlarının ölçümü sayesinde medya kalite standartlarını iyileştirecek ve daha iyi kampanya sonuçları sağlayacak.

Medya satın alıcılarını ve satıcılarını kapsayan IAS’nin çözümü, tutarsızlıkları azaltıyor, gösterim israfını ortadan kaldırıyor ve güvenli bir ortam yaratıyor. RTB House müşterileri böylece müşteri beklentileriyle daha iyi uyum sağlamak ve reklam hedeflerine daha etkili bir şekilde ulaşmak için daha fazla şeffaflığa ve gösterim ölçümüne sahip olacak.

RTB House Upper Funnel Çözümlerinin Geliştirilmesinden Sorumlu Yöneticisi Mateusz Jędrocha,

“IAS ile iş ortaklığımız, müşterilerimiz için marka açısından güvenli, şeffaf ve yüksek düzeyde ölçülebilir gösterimleri garanti eden optimum reklam kampanyası performansı sağlamaya yönelik sektör oyuncularıyla yaptığımız bir dizi iş birliğinin devamı niteliği taşıyor. RTB House’un reklam motoruna güç veren Derin Öğrenme algoritmaları, reklam kampanyalarını standart makine öğrenimi tekniklerini kullanan kampanyalara göre %50’ye kadar daha verimli hale getiriyor. Önde gelen dijital medya iş ortaklarıyla iş birliklerimiz sayesinde, müşterilerimize pazarlama bütçelerinin tüm işletme için gerçek değer yaratmasını sağlayan ekstra bir konfor katmanı sunuyoruz” dedi.

IAS CCO’su Yannis Dosios,

“IAS olarak misyonumuz, dijital medya kalitesinde güven ve şeffaflık için küresel bir ölçüt oluşturmak. RTB House ile iş birliğine giderek birlikte çalıştığımız marka ve ajansların daha fazla şeffaflık elde etmelerine ve medya satın alımlarını daha eksiksiz bir şekilde görmelerine yardımcı olmayı ve kampanya performansına duyulan güveni artırmayı amaçlıyoruz” dedi.