Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Ruul, Yeni Özelliği Early Pay’i Kullanıma Sundu!

Ruul, Yeni Özelliği Early Pay ile Freelance Çalışanların Ödemelerini Beklemeden Almalarını Sağlıyor.

Ruul, Yeni Özelliği Early Pay’i Kullanıma Sundu!

Ruul, Yeni Özelliği Early Pay ile Freelance Çalışanların Ödemelerini Beklemeden Almalarını Sağlıyor.

Freelance çalışanlara şirket kurulumuna gerek olmadan global faturalandırma ve ödeme alma çözümleri sunan dijital platform Ruul, “Müşterin ödemeden paran hesabında” söylemi ile duyurduğu Early Pay özelliği ile sektörde yine bir ilke imza atıyor. Freelancer’ların kazançlarına 60 güne kadar erken erişmelerini sağlayan Early Pay, işin tamamlanması ile ödeme alma arasındaki boşluğu doldurarak freelancer çalışanların finansal istikrar sağlamalarını kolaylaştırıyor.

Early Pay, serbest çalışanların kazançlarına, müşterinin planlanan fatura ödeme tarihinden 60 güne kadar erken erişmelerini sağlayan bir Ruul hizmeti. Freelancer’ların uzun vadeler ile çalışan müşterilerinden bekledikleri ödemeleri erkenden elde etmelerini mümkün kılan Early Pay, düzenli nakit akışı ve finansal istikrar sağlamaya yardımcı oluyor.

“Early Pay sadece bir özellik değil, serbest çalışanlara kendi kariyerlerini kendi şartlarında yönetebilme gücü veren, finansal bir devrim.” – Mert Bulut, Ruul Kurucu Ortağı

Early Pay’i sadece bir özellik değil, serbest çalışanlara kendi kariyerlerini kendi şartlarında yönetebilme gücü veren, finansal bir devrim olarak tanımlayan Ruul’un Kurucu Ortağı Mert Bulut, “Early Pay, freelance çalışanların karşılaştıkları finansal engelleri aşmalarına yardımcı olarak onların en iyi yaptıkları şeye, olağanüstü işler ortaya koymaya odaklanmalarını sağlayacak.” diye belirtti.

Early Pay Nasıl Çalışıyor?

Ruul üzerinden faturalandırma oluştururken Early Pay’in sunduğu 7 ile 60 gün arasında değişen vade opsiyonlarından birini seçerek müşterinizin ödeme gerçekleştireceği vadeyi belirleyebilirsiniz. İşlemin müşteri tarafından onaylanması ile birlikte Ruul, ücretinizi 24 saat içinde belirttiğiniz hesabınıza gönderir.

Early Pay Özellikleri

  • 24 Saat İçinde Ödeme
    Faturanız müşteri tarafından onaylandıktan sonra paranız 1 iş gününde hesabınıza gönderilir.
  • Kolay Onay Sistemi
    Fatura onayı olağanüstü kolaydır, müşterinizin sadece 2 ‘tık’ını alır.
  • Esnek Vade Seçenekleri
    Müşteriniz onayladığı faturanın ödemesini 7-60 gün arasında değişen vadelerde gerçekleştirebilir.
  • Bütçe Dostu Oranlar
    %1,9’dan başlayan komisyon oranları ile alternatif fatura finansmanı yöntemlerinden çok daha uygundur.

 

Serbest çalışanlar ve solo profesyoneller, Early Pay’in sağladığı avantajları deneyimlemeye ve finansal özgürlüğün tadını çıkaran Ruul kullanıcılarına katılmaya davet ediliyor.