Sosyal Medya

Fırsatlar

S SPORT PLUS’tan 2022’ye Spor Dolu Elveda!

“ELVEDA2022” KODUYLA YILLIK ÜYELİK İNDİRİMLİ 2022’NİN EN ÇOK İZLENEN SPOR OLAYLARI ÜCRETSİZ

S SPORT PLUS’tan 2022’ye Spor Dolu Elveda!

“ELVEDA2022” KODUYLA YILLIK ÜYELİK %30 İNDİRİMLİ 2022’NİN EN ÇOK İZLENEN SPOR OLAYLARI ÜCRETSİZ 

EuroLeague, Serie A, Formula 1, NBA, LaLiga, NFL ve UFC gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını sporseverlere istedikleri ekranda, istedikleri yerde izleme kolaylığı sunan, S Sport Plus, 2022 yılını yepyeni bir kampanya ile kapatıyor. Yeni yıla özel S Sport Plus Yıllık Paketi %30 indirimle 299,99 TL yerine sadece 209,99 TL’ye sunan S Sport Plus’ın yeni kampanyası için son başvuru tarihi 6 Ocak. 

Euroleague’ten Serie A’ya, Formula 1’den NBA’e, LaLiga’dan UFC’ye dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını izleyicisiyle buluşturan S Sport Plus; sporseverler için hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu. Yeni Yıl kampanyası ile S Sport Plus üyesi olmak isteyen kullanıcılar, “ELVEDA2022” kampanya kodunu kullanarak www.ssportplus.com üzerinden üyeliklerini %30 indirimle başlatabilecekler. Kullanıcılar S Sport Plus Yıllık Paket üyeliğine 299,99 TL yerine sadece 209,99 TL ödeyecek. Son başvuru tarihi 6 Ocak. Kampanyadan faydalanacak kullanıcılar 1 yıl boyunca S Sport Plus’tan yayınlanacak tüm spor içeriklerini cepten, webten, tabletten ve smart TV’den geniş ekranda aylık sadece 17,49 TL’ye gelen maliyetle izleyebilecekler. Kampanyadan faydalanan spor severler 2023’teki olası fiyat değişikliklerinden de 1 yıl boyunca etkilenmemiş olacaklar.

2022’nin En Çok İzlenenleri S Sport Plus’ta Ücretsiz İzlenebilecek!

Yeni yıl haftasında LaLiga, Serie A, EuroLeague, NBA, NFL, F1, UFC gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarında yılın en çok izlenen mücadeleleri de ayrıca S Sport Plus’ta ücretsiz yayınlanacak. 8 Ocak tarihine kadar yayında olacak playlistte 2022’nin en çok izlenen, yıla damga vuran karşılaşmaları yer alacak. Kullanıcılar, ssportplus.com üzerinden sadece üyelik kaydı oluşturarak, ücretli paket satın almalarına gerek kalmadan bu playlisti izleyebilecek.

LaLiga Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Dünya Kupası için sezona ara veren LaLiga 15. hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. 29 Aralık 21:15’te Athletic Bilbao Real Betis deplasmanına gidecek, yine aynı gün Aletico Madrid 23:30’da Elche’yi evinde ağırlayacak. 30 Aralık’ta ise 4 karşılaşma ile futbol ziyafeti var: Getafe-Mallorca, Celta-Sevilla, Cadiz-Almeria ile başlayan şölen liderliğe oynayan Real Madrid’in Valladolid karşılaşmasıyla devam edecek. Lig birincisi Barcelona ise yılın son günü 16. sıradaki Espanyol’u evinde ağırlayacak.

LaLiga’da Parlayan Yıldızımız Enes Ünal, Atletico Madrid’in Yakın Markajında!

İspanyol futbol ligi LaLiga’da Getafe formasıyla ortalığı kasıp kavuran milli futbolcumuz Enes Ünal şimdi Atletico Madrid’in hedefinde. 25 yaşındaki Ünal Getafe’de 16 maçta 5 gol, 3 asist ile koçların ilgisini üzerine çekti.

Perşembe ve Cuma Akşamları EuroLeague Heyecanı Yaşanacak

EuroLeague heyecanı S Sport Plus’ta yaşanmaya devam ediyor. Basketbol severler EuroLeague’deki tüm karşılaşmaları sadece S Sport Plus’tan takip edebilecek.

Bu hafta Perşembe günü 22:05’te Makkabi Tel Aviv – Anadolu Efes; Cuma günü 22:30’da Virtus Bologna – Fenerbahçe Beko karşılaşmaları ve 22:00’da Yunanistan’ın en büyük derbisi Panathinaikos – Olimpiakos karşılaşmaları EuroLeague’in öne çıkan karşılaşmaları arasında. S Sport Plus’ın çoklu ekran özelliği ile sporseverler aynı anda 4 karşılaşma izleyerek futbol ve basketbol karşılaşmalarının heyecanını yaşayabilecek.

Spordan eğlenceye aradığın ne varsa S Sport Plus’ta!

Her geçen gün artan canlı kanal portföyüyle S Sport Plus’ta spor, belgesel, müzik ve gündem bir arada 7/24 takip edebileceğin canlı yayın kanalları istediğin zaman, istediğin yerde, istediğin ekranda izleyebilirsin.

S Sport Plus’ta yer alan canlı kanallar; S Sport, S Sport 2, NBA TV, History Channel, Fox TV, NTV, TV 8, TV 8,5 , FB TV, Haber Global, CNN Türk, Power TV, PowerTürk TV,  Tay TV, Ekotürk, Haber Global ve Radyo Spor