Sosyal Medya

Donanım

Sadece Duymak İstediğiniz Sesleri Duymanızı Sağlayan Kulaklık

Bu kulaklık diğerlerinden çok farklı...

Bu kulaklık diğerlerinden çok farklı…

Yolda kulaklıkla yürüyen birini gördüğümüzde ya müzik dinlediğini ya da biriyle konuştuğunu düşünürüz. Ancak Here Active Listening isimli bu kulaklık bunların ikisini de yapmıyor. Gerçek hayattaki sesler için bir ayar görevi üstlenen cihaz, duymayı istemediğimiz sesleri hayatımızdan tamamen çıkarmayı sağlıyor.

Mesela otobüste yolculuk yaparken arka koltukta ağlayan çocuğun gürültüsünü duymayabiliyor veya uçaktayken rahatsız edici olabilen jet motorlarının sesini kapatabiliyorsunuz. Ya da gittiğiniz bir konserde bass’ı daha kuvvetli duyabilmek için bu ayarı yapmanız da mümkün. Ayrıca duyulan sese farklı efektler eklenebiliyor. Hazır ayarların yanı sıra kullanıcılar kendilerine özel ses ayarları da yapabiliyor.

Kickstarter‘da 250 bin dolar destek bekleyen ve etkileyici özellikleriyle istediği rakamın çok daha fazlasını toplamayı başaran Here Active Listening’e sahip olmak için 199 dolar destek vermek gerekiyor. Cihazın kullanıcılarla buluşacağı tarih olarak ise bu yılın aralık ayı gösteriliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=EveD-Qf97bQ