Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Sağlıklı ve Katma Değerli Kurumsal Yılbaşı Paketleri

Yeni yıl yaklaşıyor ve şimdiden yılbaşı paketleri için alternatif arayışları başladı. Kıymetli arkadaşımız Murat Tapik'in yaklaşık 12 yıldır Türkiye'de gıda alanında önemli iyileştirmeleri hedefleyerek yaptığımız çalışmalar sonucu, yüzlerce yerli üretici ve binlerce tüketici dostu Datça Murat Çiftliği çatısı altında buluştu.

Sağlıklı ve Katma Değerli Kurumsal Yılbaşı Paketleri

Yeni yıl yaklaşıyor ve şimdiden yılbaşı paketleri için alternatif arayışları başladı. Kıymetli arkadaşımız Murat Tapik yaklaşık 12 yıldır Türkiye’de gıda alanında önemli iyileştirmeleri hedefleyerek yaptığımız çalışmalar sonucu, yüzlerce yerli üretici ve binlerce tüketici dostu Datça Murat Çiftliği çatısı altında buluşturdu.

Datça Murat Çiftliği, bu büyük topluluğun verdiği güçle, özellikle son iki senedir yoğun şekilde kurumsal firmaların sağlıklı gıda ihtiyaçlarının karşılama noktasında adımlar attı.

Kurumsal ihtiyaçlarda yılbaşı, bayramlar ve özel günlerde sağlıklı gıdalar, kadın üreticilerin ürünleri, Türkiye coğrafyasında yetişen nitelikli ürünlerin değerlendirilmesi, son tüketicilerin ve çalışanların mutluluğu üzerindeki olumlu etkisini ölçtüler ve Aşağıda görsellerini paylaşacağım Kurumsal Hediyeler Kataloğunu Hazırladılar…

SAĞLIKLI VE KATMA DEĞERLİ KURUMSAL YILBAŞI PAKETLERİ

Datça Murat Çiftliği; Anadolu’nun pek çok köşesinde birlikte çalıştığımız birbirinden değerli üreticiler, deprem bölgesine özel üreticiler, tamamen el emeği ile çalışan kadın üreticilerimiz ile birlikte sizlere kolay ulaşılabilir sağlıklı gıda zinciri sunabilmek için var gücüyle çalışıyor ve yerli üretimi destekliyor.

Firmanızda yer alan ekip arkadaşlarınıza, iş birliğinde olduğunuz kurumlara ve sizlerin dilediği özel kitlelere yeni yıl, Cumhuriyetin 100.yılı, ekibe hoş geldin, yeni yaş, özel gün ve bayramlar, motivasyon sağlayacak ve hediye kategorisinde sunabileceğiniz kişilere özel kutular düzenleyebiliyorlar.”

SAĞLIKLI VE KATMA DEĞERLİ PAKETLERİN DETAYLARI İÇİN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ👇 https://www.datcamuratciftligi.com/kurumsal-hediyeler

Türkiye’nin değerli üreticileri ile yaptığım çalışmaları ve farklı birçok alanda yaptığım işleri instagram hesabım üzerinden takip edebilirsiniz👇 https://instagram.com/murattapik?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==