Sosyal Medya

Eğitim

SAHA Akademi MBA Eğitimleri PROF. DR. TEMEL KOTİL ile Devam Ediyor!

ASELSAN GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. HALUK GÖRGÜN'ün İLK EĞİTİMİ VERDİĞİ PROGRAM, TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. TEMEL KOTİL ile devam ediyor

SAHA Akademi MBA 2021 – 2022 Eğitimleri Devam Ediyor!

SAVUNMA, HAVACILIK VE UZAY TEKNOLOJİLERİ SANAYİLERİNE “LİDER” YETİŞTİREN SAHA MBA PROGRAMI’NDA SEKTÖRÜN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARI VE SEKTÖR LİDERLERİ EĞİTİM VERİYOR.

ASELSAN GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. HALUK GÖRGÜN’ÜN İLK EĞİTİMİ VERDİĞİ PROGRAM, TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. TEMEL KOTİL İLE DEVAM EDİYOR.

PROF. DR. TEMEL KOTİL, SAVUNMA SANAYİNİN GELECEKTEKİ LİDERLERİNE 30 YILLIK TECRÜBESİNİ AKTARACAK.

SAHA MBA;  Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri sanayine yönelik MBA eğitim programında sektörün üst düzey bürokratlarının ve sektör liderlerinin tecrübelerini aktardığı ayrıcalıklı eğitimlerine hızla devam ediyor. 14 Mart’ta ASELSAN Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün’ün SAHA MBA öğrencileriyle ve mezunlarıyla buluştuğu eğitimin ardından, 23 Mart tarihinde de TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, 30 yıllık sektör deneyimini ve bilgilerini aktaracak. “Havacılık Endüstrisi” konulu eğitimi ile SAHA MBA öğrencileri ve mezunları ile buluşacak olan Prof. Dr. Temel Kotil, eğitim sonrası soruları da cevaplayacak.

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul’un Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri sektörüne yönetici ve liderler yetiştirilmesi amacıyla hayata geçirdiği SAHA MBA programı sektörün üst düzey yöneticilerinin ve bürokratlarının verdiği ayrıcalıklı eğitimlerle devam ediyor.

ÜST DÜZEY BÜROKRAT VE SEKTÖR LİDERLERİ EĞİTİMLERİ ASELSAN GENEL MÜDÜRÜ VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI PROF. DR. HALUK GÖRGÜN İLE BAŞLADI.

SAHA Akademi MBA Programı “Üst Düzey Bürokrat ve Sektör Liderleri” Eğitimleri, ASELSAN Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün’ün Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri alanında deneyimlerini paylaştığı eğitimle başladı SAHA MBA öğrencileri ve mezunların katılımıyla gerçekleşen eğitim büyük ilgi uyandırdı. Firmalarında Yönetici, yönetici adayı ve firma sahibi katılımcılar sektörden ve Aselsan’dan bilgiler aldı. Katılımcılar Prof. Dr. Haluk Görgün’e sektörden merak ettiklerini sordu.

SAHA MBA İKİNCİ SEKTÖR EĞİTİMİ BULUŞMASINDA PROF. DR. TEMEL KOTİL DERS VERECEK

Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri sektörünün üst düzey bürokratları ve sektör liderlerinin bizzat ders verdiği SAHA MBA eğitimleri hızla devam ediyor. 23 Mart tarihinde TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, “Havacılık Endüstrisi” konulu eğitimi ile öğrenciler ve mezunlarla buluşacak. Prof. Dr. Temel Kotil, 30 yıllık sektör bilgisini ve tecrübelerini SAHA MBA öğrencileri ve mezunlarına aktaracağı eğitimin ardından soruları da cevaplayacak.

SAVUNMA, HAVACILIK VE UZAY SEKTÖRLERİNİN DENEYİMLİ VE LİDER YÖNETİCİLERİNİN EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK.

SAHA Akademi MBA 2021 – 2022 programı dahilinde Savunma, Havacılık ve Uzay sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların yöneticileri, firma sahipleri ile ikinci/üçüncü kuşak yöneticilerinden oluşan 90 MBA Programı katılımcısı, sektörün önemli ve lider isimlerinin vereceği eğitimlerden faydalanmaya devam edecek.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha  Koç, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Dr. Celal Sami Tüfekçi,  SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Fatih Kacır, ASELSAN Yönetim Kurulu Bşk. ve Gn. Md. Haluk Görgün, TUSAŞ Gn. Md. Prof. Dr. Temel Kotil,  Roketsan  Gn. Müdürü Murat İkinci, STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz gibi  sektörden önemli isimlerin ders vermesi planlanan SAHA MBA programında sektörün gelecekteki ihtiyaçlarına cevap veren içeriklerle dersler planlanmakta.

SAHA MBA PROGRAMI HAKKINDA

SAHA MBA Programı; Dünya standartlarında, savunma sanayi  sektörümüzün lider firmalarının yöneticilerinin ve üst düzey bürokratların da bizzat eğitici olarak katkı sağladığı Türkiye’nin en prestijli, odaklı ve iddialı Executive MBA Programı’dır. Türkiye’nin en büyük kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından ve TÜBİTAK TÜSSİDE iş birliği ile İleri teknoloji üreten ve dünya ile yarışan firmalarımızın yöneticilerinin ihtiyaçları ve dünya standartları dikkate alınarak hazırlanan ve 2019 yılında hayata geçirilen SAHA MBA Programının 3. Dönemi devam ediyor.  İstanbul, Ankara ve Gaziantep olmak üzere 3 merkezde düzenlenen eğitim programında 2019’dan beri 85 ayrı firmadan 200 yönetici, yönetici adayı ve firma sahibi eğitim aldı.

SAHA İstanbul’un, firmalarının yöneticilerinin ve sektör çalışanlarının eğitim ihtiyacını belirleyip nitelikli insan gücünü geliştirmek amacıyla kurduğu SAHA Akademi bünyesinde düzenlenen SAHA MBA Yönetici Geliştirme Programının 3. dönemi devam ediyor. Müfredatı Dünyanın en popüler MBA programlarının içerikleri esas alınarak onlara denk düzey ve kalitede hazırlanan SAHA MBA, İş dünyasıyla temas halinde olan ve konusunda en iyi yerli ve yabancı akademisyenler, profesyonel eğitmenler ve TÜBİTAK TÜSSİDE’nin uzman kadrosu ile bu seçkin programı uyguluyor. Sektörün lideri firmaların yöneticileri ve üst düzey bürokratlar SAHA MBA programına değer katıyor.

Milli Teknoloji Hamlesi’ne en etkin desteği sunan SAHA İstanbul, SAHA MBA’i en geç 2026’da, dünyanın ilk 10 MBA’den biri olmayı hedefliyor. SAHA MBA Yönetici Geliştirme Programında, firmalarından öğrenci seçerken adaylarını özgeçmiş ile seçiyor.  SAHA MBA bugün rüştünü ispatlamış bir eğitim olarak, hedefi çok fazla katılımcıya eğitim vermek değil, eğitim kalite seviyesini uluslararası standartlara yükselterek uluslararası alanda ilk 10 MBA programı arasında yer almaktır.