Sosyal Medya

Fırsatlar

sahibinden.com Hediye Çarkı kampanyasıyla ikinci el alışveriş keyfini katlıyor

sahibinden.com’un, Vodafone ile hayata geçirdiği işbirliği kapsamında, 14-15-16 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Hediye Çarkı Kampanyası başladı.

sahibinden.com Hediye Çarkı kampanyasıyla ikinci el alışveriş keyfini katlıyor

 

sahibinden.com’un, Vodafone ile hayata geçirdiği işbirliği kapsamında, 14-15-16 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan Hediye Çarkı Kampanyası başladı. Kullanıcılar kampanya boyunca ikinci el alışveriş kategorisinde ilan vererek Hediye Çarkı çevirme hakkını elde edecek ve Migros, Boyner, Teknosa ve daha birçok markadan indirim kuponu kazanma fırsatı yakalayacak. 

 

sahibinden.com, Vodafone ile hayata geçirdiği yeni kampanyasıyla kullanıcılarına sürpriz hediyelerle dolu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Vodafone’un Türkiye’de ilk kez sahibinden.com ile işbirliği yaptığı ve 3 gün boyunca geçerli olacak kampanyada katılımcılar, sahibinden.com mobil uygulaması üzerinden 3 yeni ilan verdiklerinde hediye çarkını çevirerek önde gelen markalardan indirim kuponu kazanma şansına sahip olacaklar. Kampanya kapsamında, tüm sahibinden.com kullanıcılarına sunulan özel teklifler arasında Migros Sanal Market, Boyner ve Teknosa indirim kuponu yer alıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, bu işbirliği için şunları söyledi: “Vodafone olarak, müşterilerimizin hızla artan dijital taleplerine yenilikçi çözümlerle yanıt veriyoruz. Bu doğrultuda 6 yıl önce Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden hayata geçirdiğimiz Hediye Çarkı platformunu müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sürekli geliştiriyoruz. sahibinden.com ile yaptığımız yeni işbirliğiyle, 3 gün boyunca kullanıcılara çeşitli marka indirimleri ve hediye indirim kodları sunacağız. Amacımız, Vodafone’lu olsun olmasın herkese dijital hayatın avantajlarından yararlanma imkânı sağlamak. Kullanıcıları bu özel kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz.”

 

sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Nazım Erdoğan ise “İkinci El ve Sıfır Alışveriş kategorilerinde milyonlarca kullanıcıya hizmet verirken uygulama deneyimimizi geliştirmeye de devam ediyoruz. Yenilenen tasarımımıza ek olarak İkinci El Alışveriş kategorisinin öne çıkan adımlarından biri de uygulamamızı çekiliş ve hediye kampanyalarıyla daha cazip hale getirmek oldu. Vodafone ile yaptığımız bu işbirliğinde de kullanıcılarımız, evlerinde kullanmadıkları eşyalarını değerlendirirken Hediye Çarkı ile hediye kazanma fırsatı yakalıyor” dedi.