Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Salesforce, ‘Zero Copy Partner Network’ Ekosistemini Tanıttı

‘Zero Copy Partner Network’, ilk ortakları Amazon Web Services (AWS), Databricks, Google Cloud ve Snowflake'e, Microsoft'u da ekliyor. Tüm ortaklar Salesforce ile Zero Copy entegrasyonu sağlayarak, müşterilere tüm verileri üzerinde güvenli ve maliyet etkin bir şekilde bağlantı kurmalarına olanak tanıyor.

Salesforce, ‘Zero Copy Partner Network’ Ekosistemini Tanıttı

 

Salesforce, ‘Salesforce Data Cloud’ ile Güvenli ve Çift Yönlü

‘Zero Copy’ Entegrasyonu Sağlayan

‘Zero Copy Partner Network’ Ekosistemini Tanıttı

 

‘Zero Copy Partner Network’, ilk ortakları Amazon Web Services (AWS), Databricks, Google Cloud ve Snowflake’e, Microsoft’u da ekliyor. Tüm ortaklar Salesforce ile Zero Copy entegrasyonu sağlayarak, müşterilere tüm verileri üzerinde güvenli ve maliyet etkin bir şekilde bağlantı kurmalarına olanak tanıyor.

Ekosistem, Salesforce Data Cloud’a değerli yeni veri kümeleri getirmek için yeni Zero Copy  Veri Kitleri oluşturan Salesforce ISV ortaklarını ve Accenture, Cognizant, Deloitte Digital ve PwC dahil olmak üzere müşterilere Zero Copy  Salesforce Data Cloud uygulamaları konusunda yardımcı olan Salesforce SI ortaklarından oluşuyor.

Salesforce (NYSE: CRM) bugün , Salesforce Data Cloud ile Salesforce Einstein 1 Platformu üzerinde güvenli, çift yönlü Zero Copy  entegrasyonları oluşturan teknoloji ve çözüm sağlayıcılardan oluşan global ekosistemi ‘Salesforce Zero Copy Partner Network’’ü duyurdu. Salesforce ayrıca Apache Iceberg açık tablo formatları üzerine kurulu veri ambarları ve veri gölleri için yeni Zero Copy desteğini de tanıttı.

Salesforce Başkan ve COO’su Brian Millham,

“Bugünün dijital ortamında şirketler, çeşitli sistemlere yayılmış veri adaları ile mücadele ediyorlar” dedi. ” Bu küresel ortaklar ekosistemi ile şirketler, verileri nerede olursa olsun erişebilir ve tüm verilerin gücünü Salesforce’ta açabilirler – kısa sürede ve düşük maliyetle daha kişiselleştirilmiş müşteri etkileşimleri oluşturabilir ve güvenilir yapay zeka için bir temel oluşturabilirler.”

Neden Önemli:

Çoğu şirket, işlerini yönetmek için birden fazla sistemi bir arada kullanıyor ancak uygulamaların yalnızca %28’i birbirine bağlı ve iş liderlerinin %80’inden fazlası, veri parçalanması ve veri siloları ile mücadele ediyor. Müşteri yolculuğunun tamamını tam olarak anlamak için bu verileri müşterinin 360 derecelik görünümünde bir araya getirmek gerekiyor. Ancak zorluk dağınık verilerde yatıyor; bu da birleştirmeyi, içgörü oluşturmayı ve verileri etkileşim sistemlerine geri beslemeyi zorlaştırıyor.

Zero Copy entegrasyonuna sahip Salesforce Data Cloud tam da bu noktada devreye giriyor. İşletmelerin meta verileri entegre ederken verilerini orijinal konumunda tutmalarına olanak tanıyor. Bu, Salesforce’taki tüm verilerin gücünü açarak uyumlaştırmayı, birleştirmeyi ve müşterinin kapsamlı görünümünü elde etmeyi mümkün kılıyor. Müşteri temsilcileri, satış temsilcileri ve pazarlamacıların hepsi aynı bilgileri görebiliyor ve bu da departmanlar arasında işbirliğini kolaylaştırarak, ekiplere veriler üzerinde harekete geçme olanağı ve daha iyi müşteri deneyimi sağlıyor. Ek olarak, bu zengin içgörülere şirketin veri ambarlarından ve göllerden de erişilebilmesi, alt uygulamaların birleşik müşteri verilerinden yararlanabilmesini sağlıyor.

Neden Zero Copy:

Salesforce Data Cloud, yapılandırılmış ve yapılandırılmamış tüm müşteri verilerinizi Salesforce içinden erişilebilen birleşik 360 derecelik bir görünümde birleştiriyor. Bu, ekiplerin doğrudan iş akışlarında veriye dayalı kararlar almasına olanak tanıyor.

Bu veri, bilgi erişiminden öteye geçiyor — etkileşimli içgörüler sağlıyor. Müşteri davranışlarına dayalı otomatik tetikleyicileri hayal edin, örneğin bir müşterinin web sitelerinde fiyatlandırma sayfasını ziyaret ettiğinde bir Slack mesajıyla satış temsilcisine bildirim gelmesi gibi. Bu gerçek zamanlı bilgi, anında etkileşim sağlıyor. Veri Bulutu aynı zamanda güvenilir yapay zeka için de temel oluşturyor. Verilerinizi birleştirerek ve temizleyerek, yapay zeka modellerinin en doğru bilgilerle çalışmasını sağlarsınız: büyük dil modellerinin (LLM’ler) tam potansiyelini açar, daha hızlı, daha maliyet etkin sonuçlar sağlar. Salesforce daha önce Amazon Redshift , Databricks , Google Cloud’un BigQuery’si ve Snowflake ile olan ortaklıklar aracılığıyla Data Cloud ile Zero Copy  çift yönlü entegrasyon kavramını tanıttı . Zero Copy olmadan, şirketler Salesforce’tan dış veri ambarlarına ve tersine veri taşınması ve entegrasyonu için özel entegrasyonlara ve karmaşık veri hatlarına güvenmek zorundadır. Geleneksel veri çıkarma, dönüştürme ve yükleme (ETL) işlemleri ve veri hatlarıyla karşılaştırıldığında, Zero Copy entegrasyonu işletmelere verileri iş uygulamalarına bağlamanın daha verimli, güvenli ve kullanıcı dostu bir yolunu sunuyor.

Kullanılabilirlik:

  • Snowflake ve Google BigQuery ile Zero Copy entegrasyonu bugün kullanıma sunuldu.
  • Databricks ve Amazon Redshift ile Zero Copy entegrasyonu şu anda pilot uygulama aşamasındadır ve bu yılın sonlarında genel kullanıma sunulacaktır.