Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

SAMPAŞ Holding’in iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli yürütecek

SAMPAŞ Holding, 360 derece iletişim faaliyetlerini yürütmek üzere uluslararası iletişim ağı Porter Novelli'nin Türkiye ofisi Marjinal Porter Novelli ile el sıkıştı.

SAMPAŞ Holding’in iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli yürütecek

Akıllı şehir çözümlerinden temiz enerjiye, blok zincir çalışmalarından kentsel dönüşüme, finansal fon çalışmalarından yazılım otomasyonlarına kadar birçok yüksek katma değerli ürün ve hizmet sunarak farklı sektörlerde vizyon dönüşümleri sağlayan SAMPAŞ Holding, 360 derece iletişim faaliyetlerini yürütmek üzere uluslararası iletişim ağı Porter Novelli’nin Türkiye ofisi Marjinal Porter Novelli ile el sıkıştı.

SAMPAŞ Holding 42 yıldır dünya devi firmalar dahil oluşturduğu iş ortaklıkları ile, ulusal ve küresel pazarda teknoloji mühendislik, müşavirlik, yapım taahhüt ve finansman hizmetleri sağlıyor. Holding bünyesinde kurduğu Sampaş Bilişim A.Ş., Akıllı Kentler A.Ş., Sampaş GSYF & GYF, SNANO Teknolojileri Ltd. Şti, KARENA Enerji A.Ş. ve EKD A.Ş. ile SAMPAŞ, sunduğu etkili ve yenilikçi bilgi teknolojileri çözümleriyle, başta belediyeler olmak üzere, birçok sektörde artan çözüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor.

Bir “purpose” ajansı olarak markaların çalışanları, tedarikçileri, müşterileri ve tüm diğer paydaşlarıyla birlikte dünyaya olumlu katkılarda bulunmasını sağlayan değerler bütününe dayalı iletişim yolculukları tasarlayan Marjinal Porter Novelli stratejik iletişim danışmanlığı çerçevesinde SAMPAŞ Holding’e marka iletişimi, medya ilişkileri, kurumsal sosyal sorumluluk, etkinlik yönetimi, içerik üretimi ve sosyal medya yönetimi kapsamlarında hizmet verecek

SAMPAŞ Holding hakkında
1981 tarihinde Adana’da kurulan SAMPAŞ Holding; akıllı şehir çözümleri, temiz enerji, blok zincir çalışmaları, kentsel dönüşüm, finansal fon çalışmaları, yazılım otomasyonları gibi alanlarda birçok sektörde yüksek katma değerli ürün ve hizmetler sunmaktadır. Yaygın bir coğrafyaya kaliteli hizmet sağlayabilmek için İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da dört organizasyona sahip şirket, modern ARGE departmanı ile müşterilerine uluslararası standartlarda servis sağlamaktadır. ISO9001, ISO20000, ISO27001 kalite belgelerine sahip olan SAMPAŞ yazılım geliştirme yöntemleri konusunda uzun bir zamandır yapmakta olduğu eğitim yatırımları ve kalite iyileştirmeleri çalışmalarına devam etmektedir. Donanım ve yazılım hizmetlerinin yanı sıra, destek hizmetleri konusunda da sahip olduğu 40 yılı aşkın birikim ve tecrübe ile geleceğin ihtiyaçlarını planlamak ve uygulamak üzere kurulan modern “SAMPAŞ ARGE MERKEZİ” SAMPAŞ’ın sektörde sahip olduğu lider konumunun güvencesi niteliğindedir. www.sampas.com.tr/