Sosyal Medya

Samsung

Samsung 5 Ağustos’ta 5 Yeni Cihaz Tanıtmaya Hazırlanıyor

Samsung Unpacked 2020 Etkinliğini 5 Ağustos'ta gerçekleştirecek. Bu etkinlikte 5 yeni cihaz duyuracak. Samsung 5 Ağustos'ta 5 Yeni Cihaz...

Samsung Geleneksel Unpacked Etkinliğinde 5 Yeni Cihaz Tanıtacak!

Samsung 5 Ağustos’ta 5 Yeni Cihaz Tanıtmaya hazırlanıyor… Güney Koreli teknoloji devinin yeni telefonlar, kulaklık ve akıllı saatlerini duyurmasını bekliyoruz…

Samsung, 5 Ağustos’ta yaklaşan çevrimiçi Açılmamış etkinliğinde yeni beş cihazı açıklayacak. Şirketin mobil iletişim işinin başkanı Tae-moon Roh, Samsung’un Pazartesi günü yayınladığı bir blog yazısında paylaştı. Blog yazısında;

“Bu yaz Galaxy Unpacked’de beş yeni güç cihazı tanıtacağız”, “… elinizdeki (ve kulaklarınızdaki ve bileğinizdeki) bu cihazlarla hayatı dolu dolu yaşama gücüne sahip olacaksınız.” dedi.

Son haftalardaki gördüğümüz sızıntı haberlerine göre ise Samsung’un 3 yeni telefonu gözler önüne sermeye hazırlandığını söyleyebiliriz. Galaxy Note 20, Note 20 Plus ve Note 20 Ultra… Ayrıca bu modellerle eşleşecek kablosuz kulaklıklar Galaxy Buds Live. Buna bir de akıllı saat modelini ekleyebiliriz. Unpacked 2020 bu anlamda beklenen yeni modellere ev sahipliği yapacak.

Roh ayrıca Samsung’un mobil bölümünün odaklanacağı 3 öncelikten de bahsediyor. Bunlardan birincisini “Anlamlı Yenilikler” başlığı. Son altı aydır özellikle şirketin araştırma ve geliştirmeye önemli yatırımlar yaptığını; Yatırımların daha cesur bir inovasyona” yol açacağını iddia ediyor.

“Daha kişisel, akıllı, kullanışlı ve güvenli mobil teknoloji yapacağız.”

Bu anlamda bu yakın gelecekte 5G bağlantılı daha katlanabilir ekranlı telefonlar ve cihazlar anlamına gelebilir.

Unpacked Etkinliğinin bir diğer dikkat çekecek noktası da Samsung’un Microsoft ile olan işbirliği. Özellikle oyun tarafında Xbox ile ortaklıklarının pekiştirildiği belirtiliyor.

Pandemi sürecinin kendileri içinde ciddi bir test olduğunu, bun nedenle yerel topluluklarla, ortaklıklara ve çalışanlara destek olmak için hızlı bir dönüşüm sağladıklarını, gelecekteki operasyonlar içinde daha dayanıklı süreçler oluşturduklarını söylüyor.