Sosyal Medya

Samsung

Samsung Batarya Ömrü ile Dalga Geçtiği Tanıtım Videosu Yayımladı

Samsung UNPACKED 2018 Etkinliği öncesi yayımlanan ilk tanıtım videosu, Galaxy Note 9'un geliştirilmiş Pil Ömrüne Vurgu Yapıyor. Samsung Batarya Ömrü ile Dalga Geçtiği Tanıtım Videosu, İZLE!

Samsung Galaxy Note 9 için Yeni Bir Teaser Yayımladı!

Samsung Batarya Ömrü ile Dalga Geçtiği Tanıtım Videosu, İZLE!

Güney Koreli Teknoloji Devi Samsung, 9 Ağustos’ta New York’da düzenleyeceği ve Galaxy Note 9‘un resmi tanıtımını gerçekleştireceği UNPACKED 2018 etkiliği öncesi kısa tanıtım videoları yayımlamaya başladı.

Yayımlanan ilk tanıtım videosu Note 9’un geliştirilmiş pil ömrüne sahip olacağını kanıtlıyor. Teaser’daki ana fikir Samsung’un teknolojinin sizi hayal kırıklığına uğrattığı zamanları göstermek ve Galaxy Note 9’un günü nasıl kurtaracağını dair merak uyandırmak üzerine kurgulanmış.

Bu noktada Note 9’un dev 4.000 mAhlik bir batarya sahip olması bekleniyor. Bir önceki Galaxy Note 8‘de 3.300 mAhlik bir batarya kullanılmıştı. Sırf bu haliyle bile yüzde 20 pil performansının arttığını söylemek mümkün.

Diğer söylentiler tam parlak ekran kullanımında dahi tam günlük kullanımın mümkün olduğu belirtiliyordu. 6GB – 8GB RAM ve 64GB – 256GB Depolama Alanlı sürümleri ile gelecek.

Samsung Batarya Ömrü ile Dalga Geçtiği Tanıtım Videosu