Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Samsung Eski Akıllı Saatlerine Galaxy Watch Active Özellikleri Getirdi

Samsung eski akıllı saatlerini daha iyi hale getirecek güncellemeyi yaptı. Samsung Eski Akıllı Saatlerine Galaxy Watch Active Özellikleri...

Samsung, eski akıllı saatlere Galaxy Watch Active özelliklerini getiriyor

Eski Samsung Galaxy Watch sahipleri, yeni özelliklere artık sahip olabilecek. Daha yumuşak bir arayüze ve iyileştirilmiş sağlık özelliklerine sahip olacaksınız. Samsung Eski Akıllı Saatlerine Galaxy Watch Active Özellikleri getirdi. İşte detaylar!

Samsung’un en yeni yazılım özelliklerini bileğinize takmak için bir Galaxy Watch Active sahibi olmak zorunda değilsiniz. En azından artık öyle!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Active’in ONE UI kullanıcı arayüzünü, sağlık ile ilgili özelliklerini ve diğer optimizasyonlarını, sadece Galaxy Watch, Gear S3 ve Gear Sport modellerine getiren bir güncelleme yaptı. Şimdi mevcut akıllı saatlerinin en yeni Galaxy telefonları ile bir anlamda daha senkronize çalışabilecek.

Samsung Eski Akıllı Saatlerine Galaxy Watch Active Özellikleri

Dokunma özelliklerinden, uyandırma modu ve günlük brifler arasında geçişler yapabileceğiniz çok daha fazla kontrole sahip olacaksınız. Galaxy Watch Active’in temalarından bir kaçını da indirebilirsiniz.

Sağlık tarafında ise, şimdi hem Samsung Health uygulaması hem de widget ile daha hızlı ve basit bir egzersiz izlemesine sahip olacaksınız. Ayrıca açık havada yüzme aktivitelerini de izleyebilirsiniz. Ortalamanızı yaş grubunuzla karşılaştıran Apple Watch tarzı yüksek kalp atış hızı uyarıları ve daha ayrıntılı uyku izleme imkanı da bulacaksınız.

Anlağımız kadarıyla performans geliştirmeleri de var. Kısmen arka plan uygulamalarını kapatan ve ayarları değiştiren daha agresif hafıza yönetimi sayesinde daha iyi batarya ömrü vaat ediyor. Parlaklık ve ekran zaman aşımı gibi diğer ayarları hassas şekilde ayarlayabilirsiniz.

Samsung

Samsung Eski Akıllı Saatlerine Galaxy Watch Active Özellikleri