Sosyal Medya

Samsung

Samsung, Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G’yi tanıttı

Samsung Electronics, en son mobil inovasyonları herkes için erişilebilir hale getirme konusundaki kararlılığını yansıtan iki yeni akıllı telefon modeli Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G’yi tanıttı. Galaxy A serisi, geliştirilmiş güvenlik özellikleri ve daha canlı görüntüleme deneyimiyle gelişmiş teknolojiyi erişilebilir hale getiriyor. 

Samsung, Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G’yi tanıttı

 

Samsung Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G gelişmiş kamera ve güvenlik özellikleri ile birlikte geliyor.

 

Samsung Electronics, en son mobil inovasyonları herkes için erişilebilir hale getirme konusundaki kararlılığını yansıtan iki yeni akıllı telefon modeli Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G’yi tanıttı. Galaxy A serisi, geliştirilmiş güvenlik özellikleri ve daha canlı görüntüleme deneyimiyle gelişmiş teknolojiyi erişilebilir hale getiriyor. 

 

Samsung Electronics, en üstün mobil inovasyonları herkes için erişilebilir hale getirme konusundaki kararlılığını yansıtan yeni Galaxy A Serisi akıllı telefonlarını tanıttı. Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G, Knox Vault’un sağladığı kapsamlı güvenlik özelliklerinin yanı sıra, Galaxy’nin amiral gemisi kamera inovasyonlarından ilham alan yeni kamera yetenekleriyle donatıldı. Yeni Galaxy A Serisi akıllı telefonlar, Vision Booster özelliğiyle kullanıcıların bulunduğu ortama uyum sağlayabilen sıradışı bir ekrana sahip.

 

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, Galaxy A Serisi’nin yeni akıllı telefonlarıyla ilgili şunları söyledi: “Galaxy A Serisi ile en yeni teknolojilerimizi daha geniş bir kitlenin kullanımına sunarak daha fazla kullanıcının bu teknolojilerden faydalanabilmesini sağlıyoruz. Galaxy A Serisi’ne Samsung Knox Vault’u ilk kez bu yıl dahil ediyor, bu sayede daha fazla olanağı kullanıcılara sunmaktan heyecan duyuyoruz. Galaxy A Serisi kullanıcılarına sıradışı mobil deneyimlerin keyfini güvenli bir biçimde çıkarabilme imkanını sunmak bize gurur veriyor.”

Galaxy’nin en yeni ve gelişmiş kamera ve ekran deneyimleri Galaxy A Serisine taşınıyor

 

Galaxy A55 5G, gelişmiş Nightography özelliğiyle ışık kaynağının zayıf olduğu koşullarda dahi daha net ve canlı fotoğraflar çekebiliyor. Bu sayede gece çekilen fotoğraf unutulmaz hale geliyor. Galaxy A55 5G’nin ileri düzey AI ISP (AI Image Signal Processing – Yapay Zeka Destekli Görüntü Sinyali İşleme) özelliği, düşük ışıkta Galaxy A Serisi cihazlarda daha önce görülmemiş şekilde çarpıcı görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Üstelik elde edilen görüntüler yalnızca gece manzaralarına özgü değil. Night Portrait modu ve 12-bit HDR video, her görüntüde karedeki insanların da canlı görünmesini sağlayarak, aile ve arkadaşlarla anıları ölümsüzleştirmek için mükemmel ortam ışığının artık şart olmadığını kanıtlıyor.

 

Hem Galaxy A55 5G hem de Galaxy A35 5G, Samsung Galaxy cihazlarla özdeşleşen sıradışı kamera özelliklerini sunuyor. Hareket halinde yapılan çekimlerde dahi fotoğraf ve videolarda netlik sağlayan optik görüntü sabitleme (OIS) ve video dijital görüntü sabitleme (VDIS) özellikleri, sunulan bu özelliklerden bazıları.

 

Bu iki yeni model aynı zamanda Galaxy A Serisi’nin eğlenceli ve sürükleyici mobil deneyimleri herkes için erişilebilir hale getirme geleneğini devam ettiriyor. Kullanıcılar, Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 cihazlarının Tam Yüksek Çözünürlük ve sıradışı netlikte görüntü sunan Süper AMOLED ekranlarında en yeni dizilerin ya da sosyal medyada gezinmenin keyfini çıkaracak. Vision Booster özelliği sayesinde farklı ışık koşullarında netlik ve parlaklık sunan ekran, 6.6 inç boyutuyla da göz dolduruyor.

 

Samsung Knox Vault ile kişisel veriler güvenlik koruması altında

 

Samsung bu yıl, en yenilikçi amiral gemisi güvenlik özelliklerinden biri olan Samsung Knox Vault’u, ilk kez Galaxy A serisi kullanıcılarına sunuyor; bu yeni Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G modellerini de kapsıyor. Donanım temelli ve kurcalamalara karşı dayanıklı bir güvenlik çözümü olan Samsung Knox Vault, cihaz sistemindeki ana işlemci ve bellekten fiziksel olarak ayrılmış güvenli bir yürütme ortamı inşa ederek hem donanımsal hem de yazılımsal saldırılarak karşı kapsamlı bir koruma sağlıyor. PIN kodları, şifreler ve kilit açma deseni gibi kilit ekranı giriş bilgileri dahil, cihazdaki önemli verilerin korunmasına yardımcı olabiliyor. Samsung Knox Vault ayrıca, cihaz şifreleme anahtarlarını koruyarak, kullanıcıların cihazda yer alan özel verilerini de şifreliyor. Böylece kaybolma veya çalınma gibi durumlarda doğru kilit ekranı giriş bilgilerine sahip olan kullanıcı dışında hiç kimse bu kişisel bilgilere ulaşamıyor.

 

Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G aynı zamanda Galaxy’nin çok katmanlı güvenlik platformu Samsung Knox tarafından korunuyor. Samsung Knox, kritik bilgilerin korunması ve güvenlik açıklarına karşı koruma sağlamak amacıyla geliştirildi. Bu korumayı sağlamak için ise Galaxy ekosisteminin tamamına yönelik holistik bir yaklaşımla uçtan uca güvenli donanım, gerçek zamanlı tehdit tespiti ve iş birliğine dayalı koruma yöntemlerini kullanıyor.

 

Veri koruma özellikleri ve uzatılan güncelleme süreleri ile daha uzun kullanım

 

Galaxy A Serisi’nde, tercihe bağlı olarak kullanılabilen ve ek güvenlik önlemleri içeren bir koruma paketi olan Otomatik Engelleyici özelliği sunuluyor. Otomatik Engelleyici, açık durumdayken yetkisi olmayan kaynaklardan uygulama yüklemelerini engelleyebiliyor; uygulamalar için güvenlik kontrolleri sağlayarak kötü amaçlı yazılımları tarayabiliyor ve bir USB kablosu bağlandığında zararlı olabilecek komutları ve yazılım yüklemelerini engelleyebiliyor. Yeni Galaxy A Serisi kullanıcıları aynı zamanda Galaxy’nin Güvenlik ve Gizlilik Panosu’na erişerek, verilerinin durumunu daha kolay görüntüleyebiliyor ve denetleyebiliyor. Ayrıca bu pano üzerinden diledikleri zaman veri kullanım izinlerini geri çekebiliyor. Kullanıcılar ayrıca Quick Share’in bir parçası olan Private Share özelliğini kullanabiliyor. Private Share, önemli kişisel veya finansal bilgileri içeren özel dosyaların güvenli ve şifreli olarak aktarılabilmesini sağlıyor. Kullanıcılar gizliliği sağlamak için alıcının erişim izinlerini kontrol edebiliyor, dosya için son görüntülenme tarihi atayabiliyor hatta ekran görüntüsü alma veya indirme gibi hareketleri kısıtlayabiliyor.

 

Galaxy A Serisi’nin yeni akıllı telefonlarıyla Samsung, Galaxy cihazlarını daha uzun süreler boyunca güvenli ve güncel tutma konusundaki kararlılığını bir kez daha sergiliyor. Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G ile kullanıcılar, Android işletim sistemi ve One UI güncellemelerini dört nesil boyunca alabilecek ve beş yıl süreyle de güvenlik güncellemelerinden faydalanabilecek. Bu sayede en son Galaxy ve Android özellikleriyle donatılan cihazlar, daha uzun kullanım ömrüne sahip olabilecek.

 

Genişlemeye devam eden Samsung Galaxy ekosistemiyle kusursuz bağlantı 

 

Galaxy A55 5G ve Galaxy A35 5G, birçok Galaxy cihazıyla entegre ve sıradışı bir deneyim sunan Galaxy ekosistemiyle mükemmel uyum sağlıyor. Kullanıcılar Galaxy Fit3 akıllı bilekliklerini ya da Galaxy Watch6 akıllı saatlerini Galaxy A Serisi akıllı telefonlarına bağlayarak zindelik hedeflerini takip edebilir. Ayrıca kullanıcılar, Otomatik Geçiş özelliği sayesinde gelen çağrıları akıllı telefonlarıyla eşleştirdikleri Galaxy Buds FE kulaklıklarla yanıtlamanın rahatlığını yaşayabiliyor.

 

Samsung Galaxy A55 5G, Galaxy A35 5G ve diğer Galaxy akıllı telefonlar hakkında daha fazla bilgi almak için https://shop.samsung.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.