Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy Note 10 Lite Wi-Fi Sertifikasını Aldı

Samsung Galaxy Note 10 Lite Wi-Fi Sertifikasını Aldı. Model Numarası olarak SM-N770F/DS olarak tanımlanmış ve Android 10 yüklü gelecek.

Samsung Galaxy Note 10 Lite Wi-Fi Sertifikasını Aldı

Samsung Galaxy Note 10 Lite, Wi-Fi Alliance Web Sitesinde Görünmeye başladı.

Güney Koreli teknoloji devinin bütçe dostu muhtemelen iPhone 11 rakiplerinden birisi olacak Note 10 Serisinin yeni Lite modeli hakkında son dönemde bir çok söylenti çıktı. Ayrıca bir çok render ve kanıt niteliğinde görsellerde paylaşıldı. Ancak Wi-Fi Alliance web sitesinde Note 10 Lite’ın model numaraları ve Wi-Fi sertifikası aldığını artık görüyoruz.

Samsung Galaxy Note Lite Wi-Fi sertifikası…

 

Yukarıda da görüldüğü gibi Model Numarası olarak SM-N770F/DS olarak tanımlanmış. Yine de bu sertifika cihazın teknik özellikleri hakkında net bilgiler vermekten çok uzak. Ancak kutusundan Android 10.0 Sürümü ile çıkacağını buradan görebiliyoruz.

Samsung Galaxy Note 10 Lite teknik özelliklerine gelince, 6.5 inçlik veya 6.7 inçlik bir ekran boyutunda olması bekleniyor. 163,9 x 76 x 8,6mm ölçülerinde; ön tarafında delgeç ekranlı bir tasarım olacağını biliyoruz. Arka tarafında kare biçimli bir kamera modülü ve iPhone 11’in aksine üç kamera seti olması muhtemel. Samsung’un Eyxnos 9810 mobil işlemcisi 6GB RAM ile gelecek.

Fiyat olarak ise 699 Dolarlık iPhone 11 modelinden yaklaşık 90 dolar daha ucuz yani 609 dolar olarak gelmesi bekleniyor.

Şu ana kadar olan tüm söylentilerde cihazın yeni yıl arefesinde satışa sunulabileceği yer alıyordu. 27 Aralık’ta olabilir. Fazla bir süre kalmadı…

Droidshout