TeknoTalk

Samsung Galaxy Note 8 Pil Şarj Sorunları, Pili Tamamen Bitirmeyin

Bazı Galaxy Note 8 Sahipleri Pil Şarj Sorunları Bildirdiler

Samsung Galaxy Note 8 Pil Şarj Sorunları Ortaya Çıktı.

Bazı Samsung Galaxy Note 8 Sahipleri pilleri tamamen boşaldıktan sonra bir daha telefonlarını şarj edemediklerini veya açamadıklarını bildirdi.

Samsung temsilcileri bireysel sorunları çözmeye çalışırken, şirket sözcülerinden birisi Engadget’a “Güç yönetimi devresiyle ilgili olabilecek sınırlı sayıda bu yönde geri dönüşler – şikayetler rapor edildiğini” söyledi. Belirtilen sayı çok az kullanıcı da ortaya çıktığını gösteriyor. Yine de sütten ağzı yanan Samsung’un bir pil sorununa daha dayanabileceğini sanmıyor. Bu yüzden yoğurtu üfleyerek içmesi lazım.

Sorun Güç yönetimi ile daha büyük olasılıkla – özellikle küçük bir miktarda enerjinin, şarj kontrolünü başlatmak için yardımcı olması için telefonda kalması gerekiyor. Bu aslında diğer telefonları da rahatsız eden bir konu.

Samsung Galaxy Note 8 Pil Şarj Sorunları, Pili Tamamen Bitirmeyin, Cihaz açılmayabilir.

Samsung temsilcileri, etkilenen kullanıcılara Note 8‘ler için garanti kapsamında bir değişiklik yapılması önerisinde bulundu ancak telefonlarını teslim etmek istemeyen veya garanti kapsamına girmeyen kişiler, stack charging, yığın şarj denen şeyi deneyebilirler. Şarj cihazını yaklaşık 10, 15 saniye kadar, 30 saniye arayla, yaklaşık 20 dakika kadar “muhtemelen 100 defa” takıp çıkararak tekrar enerji depolamasını sağlayabilirsiniz.  Farkındayım biraz garip geldi. Ancak yönergeler böyle.

Elbette yorucu ve sonucu garanti edilemeyen bir yöntem, ancak sizi Samsung servisine ve mağazasına gitmekten kurtarabilir. Elbette Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 Plus sahibi iseniz sizin için en ideal yol telefonunuzun şarjını tamamen bitirmemek…

Engadget

 

Exit mobile version