TeknoTalk

Samsung Galaxy Note 9 Hakkında Tanıtım Öncesi Neler Biliyoruz

Samsung Galaxy Note 9 Resmi Tanıtım Tarihi 9 Ağustos 2018

Samsung’un 9 Ağustos’ta New York düzenleyeceği etkinlikle Galaxy Note 9’u duyurması bekleniyor ancak tahmin edin bakalım ne oldu? Telefon beklentilerin aksine Galaxy Note 8’e çok benzeyecek.

Yeni sızan görüntüler, Samsung’un bir sonraki amiral gemisi Android telefonunun bu yıl tasarım yenilemesiyle birlikte gelmeyeceğini gösteriyor. Bu aslında tam bir hayal kırıklığı yaratıyor olsa da; en azında şu çentik olayı bu modelde karşımıza çıkmayacak bu kesin.

AndroidHeadlines haberinde yaklaşan amiral gemisi telefonun ilk görüntüleri yer aldı. Bu görüntüde bir önceki Note 8 ile yenisi ayırt etmekte zorlanabilirsiniz.

Benzerlik bakımında çn taraftaki kamera, IR sensörü ve üst çerçevedeki derinlik sensörü delikleri bile Note 8 ile aynı yerde görünüyor. Düğmelerin yerleştirmesinde ise sağ tarafta güç düğmesi, sol tarafta ses ve özel Bixby düğmesi yer alıyor.

 

Note 9 çerçeveleri ince ve yuvarlıkları daha yumuşak geçiş sağlıyor.

GizmoChine tarafından sızdırılan görüntüye göre ise  parmakizi sensörü dual kameranın yanına monte edilmiş.

Düzgün çalışması açısından belki en doğru yerde ancak, ekran altı parmak izi okuyucu desteği ile de gelebileceğine dair söylentiler hala mevcut.

Gelelim S PEN olayına, Samsung’un tanıtım videosunda atıfta bulunduğu gibi Kalemin ilave fonksiyonlar ve farklı görevler yerleştirmesi bekleniyor. Daha kullanışlı kaleme hazır olun bence. Kablosuz – Bluetooth Destekli S-PEN!

Yakın zamanda yapılan bir FCC dosyası, S Pen’in yeni gizli: Bluetooth bağlantısını ortaya çıkarmış olabilir. Sızıntıyı ortaya çıkaran “Ice Universe“, Bluetooth donanımlı S Pen’den neler beklendiği hakkında bilgi sahibi olduğunu iddia ediyor:

 

Tasarım ve S-PEN özellikleri bir yana Note 9’un iç kısımları ise 2018 amiral gemisi akıllı telefonlarından gördüğümüz premium özellikler ile aynı olmalı.

Samsung Galaxy Note 9 Hakkında Beklenen Özellikleri

Samsung Galaxy Note 9 Hakkında, 9 Ağustos’ta belirtilen resmi tanıtım öncesi bilinenler bunlar. Özellikle dolar kuru pencesinde olan ve fiyatları bu günlerde artan modelleri satın almak için bundan daha fazlası olması gerekebilir.

Mashable

 

Exit mobile version