Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S20 Ultra, PC’nizden daha fazla RAM’e sahip olabilir

Samsung Galaxy S20 Ultra, PC'nizden daha fazla RAM'e sahip olabilir. 108 MP kamera özelliklerinin yanında bir 16GB RAM kapasitesi...

Samsung Galaxy S20 Ultra, PC’nizden daha fazla RAM’e sahip olabilir

108MP ve 48MP kameralardan bahsettik mi? Evet bu konuda bir şeyler yazmıştık…

Galaxy S20 söylentileri arasında en dikkat çekici, engelsiz bir model olacağı ama bunun nasıl olacağından bahsedilmemişti. Buradaki engelsiz ifadesi bir çok alanda hız sınırlarının aşılmasını anlamına geliyor demek ki. Söylentilere inananlardansanız, XDA’dan Max Weinbach (S20 + 5G’nin sızdırılmış fotoğraflarını paylaşan kişi) Ultra 5G’nin aşırı özelliklere sahip olacağını iddia ediyor. En iyi özelliklerin olduğu sürümünde “16 GB RAM” den bahsediliyor.

Kuşkusuz çoğu insan için aşırıya kaçacak bir RAM kapasitesi bu, ancak arka plan uygulamalarının kapanması düşüncesine dayanamazsanız size yardımcı olabilir. Kamera tarafında ise durum daha da önemli. Zira Xiaomi gibi rakiplerin başlattığı 108 MP gibi bu günün amiral gemisi telefonlarının ötesinde bir kamera setinin etrafında;  10X optik zoom ve 12 megapiksel ultra geniş kamlı 48MP ikincil kamera da olacak.

Muhtemelen ilk iki kamerayla tam çözünürlükte çekim yapmasanız da (piksellerinin düşük ışıklı çekimler için birleştirilmesi muhtemeldir), ancak görüntü ayrıntıları doğru koşullarda sorun olmayabilir.

Ayrıca, bir microSD yuvası sayesinde 512 GB’a kadar dahili depolama alanı ve daha fazlasını bekleyebilirsiniz. Yeni modeller ile ilgili daha fazla ayrıntıyı Samsung’un geleneksel 11 Şubat’taki Unpacked 2020 etkinliğinde görebiliriz. Bütçe dostu bir model olmayacak zira mevcut S10+ modeli bile pahalı fiyatlandırıldı. Bunun ondan daha pahalı olması muhtemel.