Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S20 Ultra ilk Gerçek Görseli Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S20 Ultra'nın artık tam olarak neye benzediğini biliyoruz. Samsung Galaxy S20 Ultra ilk Gerçek Görseli Ortaya Çıktı.

Meraklı Gözler için Samsung Galaxy S20 Ultra ilk görsel

Samsung Galaxy S20 Ultra ilk Gerçek Görseli…

Samsung, 12 Şubat’ta düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliği sırasında Samsung Galaxy S20 serisi akıllı telefonları piyasaya sürecek. Lansmanın hemen öncesinde, Samsung Galaxy S20 Ultra amiral gemisinin gerçek hayattaki ilk görüntüsü internete sızdı.

Ayrıca , cihaz takma adının da tespit edildiği NBTC sertifikasyon web sitesi sayesinde de onaylanmıştır.

Samsung Galaxy S20 Ultra ilk gerçek görsel

Samsung Galaxy S20 Ultra ilk Gerçek Görseli, Dijital Sohbet İstasyonu adıyla anılan Çin devriyesi tarafından paylaşılıyor. Söz konusu sızan ilk görüntü; cihazın önceki sızıntı görüntülerini doğrular. Ana kamera modülünün altında oturan 100X periskopik kamerayı açıkça görebiliyoruz. Çift tonlu renk sayesinde ayırt edilebilir durumda. Galaxy S20 Ultra serisinin tüm özellikleri için bir önceki yazımıza da göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Moniker NTBC tarafından onaylandı

Başka bir geliştirmede, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G moniker de artık cihaz NBTC sertifikasyon web sitesinde ortaya çıktığından onaylandı.

Sertifikasyon cihaz hakkında çok fazla şey söylemese de takma adı itibariyle gelişini onaylamış durumda. 12 Şubat’a fazla kalmadı. Tüm detayları o zaman çok daha net göreceğiz.

MySmartPrice