Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE ve Galaxy Buds FE

Samsung’un ikonik tasarımlarıyla dikkat çeken FE (Fan Edition) serisi, üstün kamera, ses kalitesi ve güçlü performans gibi birçok özelliği bir araya getiriyor. Galaxy S23 ailesinin bir üyesi olan Galaxy S23 FE, akıllı telefon tecrübesini üst seviyeye çıkarıyor. 

Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE ve Galaxy Buds FE

 

Samsung, Galaxy’nin En Beğenilen Özelliklerini Daha Fazla Kullanıcıya Ulaştırıyor: Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE ve Galaxy Buds FE

 

Samsung’un ikonik tasarımlarıyla dikkat çeken FE (Fan Edition) serisi, üstün kamera, ses kalitesi ve güçlü performans gibi birçok özelliği bir araya getiriyor. Galaxy S23 ailesinin bir üyesi olan Galaxy S23 FE, akıllı telefon tecrübesini üst seviyeye çıkarıyor. 

 

Samsung Electronics, bugün Samsung Galaxy ekosistemine eklenen Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, S9 FE+ ve Galaxy Buds FE’den oluşan en yeni FE serilerini duyurdu. İkonik ve dayanıklı tasarıma, gelişmiş performansa, üstün kameraya, üst sınıf ses özelliklerine ve çok daha fazlasına sahip ürünler, şimdiye kadar sunulan en yüksek özellikli FE cihazları olarak öne çıkıyor. Yeni FE cihazları, Galaxy amiral gemisi ürünlerini ilk kez deneyimlemek isteyenler için mükemmel bir başlangıç olacak.

 

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, Samsung’un kullanıcıların yaşam tarzlarına uygun ve benzersiz deneyimler sunma konusundaki kararlılıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Yeni FE cihazlarımız, Galaxy kullanıcılarının yaratıcılıklarını ve üretkenliklerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olan, hem kendi başlarına hem de bağlı oldukları ekosistemin bir parçası olarak mükemmel özelliklerle donatıldı. Bu cihazlar, geniş kitleleri mutlu edecek birinci sınıf inovasyonlar sunuyor.”

 

Galaxy S23 FE: Galaxy S Serisinin İkonik Tasarımı, Birinci Sınıf Kamerası ve Akıcı Oyun Performansı, Günlük Kullanımınızı İyileştirmek İçin Tasarlandı

Galaxy S23 FE, yeni kamera düzeni, daha akıcı ekranı, suya ve toza dayanıklı IP68 sertifikası gibi üstün özellikleriyle ikonik S serisi tasarımını sürdürüyor. Dayanıklılık, işlevsellik ve sürdürülebilirlik alanlarında iddialı olan model, geri dönüştürülmüş malzemelere ve ambalaja sahip. Yeni ve canlı renklerle sunulan Galaxy S23 FE, kullanıcıların kendi tarzına en uygun cihaz rengini seçmesine olanak tanıyor.

 

Üst seviye fotoğraflar ve videolar çekilmesini sağlayacak profesyonel düzeydeki kamera özellikleriyle, günlük anlar Galaxy S23 FE’de hayat buluyor. 50MP’lik yüksek çözünürlüklü lens ve 3X optik yakınlaştırma özelliği ile her çekimde keskin ayrıntılar yakalıyor. Karanlık olduğunda ise Galaxy S23 FE’deki Nightography özelliği, gerçek renklerde net selfie’ler ve portreler çekilmesine olanak tanıyor. Gelişmiş video dijital görüntü sabitleme (VDIS) ile optik görüntü sabitleyici (OIS) özelliklerine sahip arka kamerayı kullanarak hareket halinde olan nesneler titreşimsiz çekilebiliyor.

 

Galaxy S23 FE, kusursuz içerikler oluşturmak konusunda yanınızda taşıdığınız bir düzenleme stüdyosu olarak çalışabiliyor. Pro Modunda, deklanşör hızı, diyafram, ISO ve daha fazla özelliğin kontrolü, tercihlere göre manuel olarak ayarlanabiliyor. Kamera Asistanı uygulamasıyla özelleştirilmiş çekimler yapılabiliyor. Tamamen özelleştirilmiş bir çekim deneyimi için hangi otomatik özelliklerin kullanılacağı seçilebiliyor. Yaratıcılık ve özelleştirme özgürlüğü sunan Galaxy S23 FE’nin kamerası, çekimleri iyileştirmeye yardımcı olan yapay zeka destekli düzenleme araçlarına da sahip.

 

Galaxy S23 FE’nin güçlü işlemcisi, özellikle oyun oynamak ve yayın yapmak gibi yoğun işlerde, ısınmayı kontrol altında tutmak ve sürekli yüksek performansı korumak için bir vapor chamber donanımıyla destekleniyor. Bu sayede her türlü işlem hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Uzun ömürlü 4.500mAh pil, şarj seviyesini korumak için sezgisel olarak ayarlanabiliyor ve 25W Adaptör ile sadece 30 dakikada yüzde 50’ye kadar şarj oluyor. Tüm bu güçlü özellikler, parlak ve süper akıcı 6,4 inç Dynamic AMOLED 2X ekranda hayat buluyor. Galaxy S23 FE’de yer alan Vision Booster teknolojisi ise ortama göre yüksek aydınlatma koşullarını otomatik olarak algılıyor ve ekranı tıpkı amiral gemisi modellerdeki gibi parlak tutuyor.

 

Galaxy S23 FE serisi, Mint, Cream, Graphite ve Purple’dan oluşan modern ve cesur renk seçenekleriyle, 23.999 TL başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

5 – 31 Ekim 2023   tarihleri arasında, Samsung Galaxy S23FE satın alan kullanıcılar kampanya koşulları çerçevesinde, 2.500 TL değerinde değişim ya da hediye çeki kampanyalarından yararlanma fırsatı yakalayacak. Ayrıca, değişim kampanyasına katılan kullanıcılar kampanya şartları çerçevesinde Galaxy S23 FE’ye 9.499 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilecekler.

Detaylı bilgi için: Galaxy S23 FE Galaxy S23 FE SM-S711BLGBTUR | Shop Samsung Türkiye

 

Galaxy Tab S9 FE ve Tab S9 FE+ tabletlerdeki Geniş Ekran, IP68 Dayanıklılık Sertifikası, S Pen ile Yaratıcılık ve Üretkenlik Artıyor 

İlham ne zaman gelirse gelsin Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+, temel eğlence, etkileyici yaratıcılık ve kusursuz üretkenlik olanakları sunuyor. Taşınabilir ve güçlü iki cihaz arasından seçim yapma şansıyla daha fazla kullanıcı, Galaxy Tab S serisinin çok yönlü yeteneklerini deneyimleyebilecek. Dijital içerik üreticileri, girişimciler, yoğun çalışan öğrenciler, sanatçılar, oyuncular ve daha fazla kullanıcı, tutkularını keşfedip önceki FE Serisine kıyasla daha hızlı bir cihaza ve daha da iyi bir performansa kavuşacak.

 

Galaxy Tab S9 FE’nin 10,9 inç ve Tab S9 FE+’ın 12,4 inç ekranı ise evde, işte, kampüste ve hatta parkta, hızlı tepki süresi ile sürükleyici görüntüleme, içerik oluşturma olanağı tanıyor. Ekranlar, 90Hz’e kadar adapte olabilen otomatik yenileme hızına sahip. Ekrana vuran parlak güneş ışığı, özellikle ekranın karanlık alanlarında renk ve kontrastını optimize ederek dış ortamlarda görünürlüğü artıran Vision Booster ile sorun olmaktan çıkıyor. Tıpkı en yeni Galaxy Tab S9 serisinde olduğu gibi, Tab S9 FE ve Tab S9 FE+, hareket halindeyken gönül rahatlığıyla kullanım deneyimi yaşatan, IP68 sertifikalı gelişmiş dayanıklılıkla üretildi. Ayrıca, Tab S9 FE+’nın tek şarjla 20 saate kadar video oynatma özelliğine sahip uzun ömürlü pili, iş yaparken ya da oyun oynarken kullancıyı kablolardan kurtarıyor.

Galaxy tablet modellerinde sunulan IP68 sertifikalı S Pen ile fikirleri yazmak ve not tutmak çok kolay. Galaxy Tab S9 serisi gibi, Tab S9 FE ve S9 FE+ da Goodnotes, LumaFusion, Clip Studio Paint ve daha fazlasını içeren, kullanıcıların çok sevdiği çeşitli yaratıcı araçlar ve uygulamalar sunuyor. İki kata kadar depolama alanının yanı sıra microSD kartla 1 TB’a kadar yükseltme seçeneği, ders notlarının, eskizlerin, videoların ve daha fazla içeriğin rahatça saklanmasını sağlıyor.

 

Galaxy Tab S9 FE serisi, 11.999 TL’den başlayan fiyatlarla ve dört şık renk seçeneğiyle sunuluyor: Mint, Silver, Gray ve Lavender.

 

Galaxy Buds FE: Üstün Ses, Güçlü ANC ve Ergonomik Tasarım, Mükemmel Ses Deneyimini Daha Fazla Kullanıcıya Sunuyor

Galaxy Buds FE, Samsung’un sektör lideri ses deneyimini daha fazla kullanıcıya ulaştırıyor. Güçlü bas, müziğin keyfini sanatçının amaçladığı şekilde çıkarmanızı sağlayan derin ve zengin sesler sunarken, gelişmiş Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ve Ortam Sesi özellikleri, istediğiniz sesleri daha fazla, istemediklerinizi daha az duymanıza olanak tanıyor. Ayrıca, gelişmiş üç mikrofonlu sistemdeki otomatik, kişiselleştirilmiş beamforming özelliği ve yapay zeka destekli Derin Nötr Ağ (DNN), daha net aramalar için sesinizi istenmeyen arka plan gürültüsünden ayırıyor.

 

Buds serisindeki en uzun pil ömrüne sahip olan Galaxy Buds FE, kulaklıklarda 8,5 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte toplam 30 saate kadar kullanım süresi sunuyor. ANC ile kullanıldığında bile, kulaklıklar tek başına kullanıcılara 6 saate kadar, kutusuyla birlikte ise toplam 21 saate kadar kullanım olanağı sunuyor. Galaxy Buds FE, serinin tanınmış ve rahat kullanım sağlayan tasarımını sürdürüyor. Uzun süreli kullanım için tasarlanan bu kulaklıklar, üç farklı kulaklık ucu ve iki farklı uzatma ucu ile daha kişiselleştirilebilir bir uyum sunuyor.

 

Galaxy Buds FE, 1.699 TL fiyatıyla, Graphite ve Beyaz olmak üzere  iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor.

 

Kesintisiz Bağlantılı Tek Bir Galaxy Ekosistemi

Bağlantılı Galaxy ekosisteminin tüm gücünü yeni FE cihazlarıyla deneyimlemek, şimdi her zamankinden daha kolay. Kullanıcıların, içerikleri birden fazla Galaxy cihazı arasında kolayca sürükleyip bırakmasını sağlayan Multi Control, sezgisel bir üretkenlik sunuyor. Bu özellik sayesinde, akıllı telefon ile tablet arasında kopyalayıp yapıştırma yapılabiliyor veya sürükleyip bırakılabiliyor. Yaratıcılık geldiği anda, videolar veya görüntüler daha kolayca düzenleme yapabilmek için akıllı telefondan tablete Quick Share ile aktarılabiliyor.

 

Sürükleyici eğlence konusunda, Galaxy Buds FE mükemmel bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. Manuel ayarlama gerektirmeden kullanılan Auto Switch özelliği, akıllı telefon, tablet, saat ve TV arasında akıllı geçişler yapabiliyor. Ayrıca, SmartThings Find, farklı yerlerdeki kulaklıkları bulmaya yardımcı olurken, bir yerde unutulması durumunda alarm sesiyle kullanıcıyı uyarıyor.

 

Tüm bu cihazlar ve cihazların bağlantı özellikleri, Samsung’un güvenli, kullanıcıya özel deneyimler sunma taahhüdünü destekliyor. Galaxy S23 FE ve Galaxy Tab S9 FE serileri, Samsung Knox korumasıyla destekleniyor ve kişisel bilgiler, yüklü olan bu özellikle varsayılan olarak korunuyor.

 

Gezegeni Korumak için Büyük bir Hassasiyetle Üretildi

Samsung, en yeni FE cihazlarıyla, hedefe yönelik geliştirdiği inovasyonlarını ekosistem genelinde ölçeklendirerek çevreye olan bağlılığını güçlendiriyor.

 

Galaxy S23 FE, iç ve dış aksamlarında tüketici öncesi geri dönüştürülmüş alüminyum ve cam ile, tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik gibi farklı geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak üretildi. Ayrıca, atık balıkçı ağları, su varilleri ve pet şişeler de geri dönüşüm sürecine dahil edilerek çevreye olumlu katkı sağlanıyor.

 

Galaxy Tab S9 FE serisi de geri dönüştürülmüş malzemelerden üretildi. Belirli iç ve dış bileşenlerde tüketici öncesi geri dönüştürülmüş alüminyum ve tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik malzemeler kullanıldı.

 

Dört nesil işletim sistemi yükseltmesi ve beş yıllık güvenlik güncellemeleri alacak olan Yeni Galaxy S23 FE ve Galaxy Tab S9 FE serisi, uzun ömürlü kullanım için tasarlandı. Kullanıcılar, cihaz ömrünü uzatmak için, kaza sonucu oluşan hasarlara, onarımlara ve daha fazlasına destek hizmeti sunan Samsung Care+ gibi programlardan da yararlanabilecek.

 

Gezegene daha fazla olumlu etkide bulunan adımlar atmak, Samsung için akıllı telefon ve tabletlerle sınırlı değil. Galaxy Buds FE’nin ürün tasarımı da atık balıkçı ağları ve su varillerinden elde edilen tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikler içeriyor.

 

 

5 Ekim’de Satışta

Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE serisi ve Buds FE 5 Ekim’den itibaren satışa sunulacak.