Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Samsung Galaxy S6 Fiyatları Daha da Ucuzlayacak!

Samsung Galaxy S6 Satış Hedeflerinin Gerisinde Kaldı.Samsung Galaxy S6 Fiyatları Daha da Ucuzlayacak

Samsung Galaxy S6 Satış Hedeflerinin Gerisinde Kaldı!

Samsung’un beklenen ikinci çeyrekte satış rakamları açıklandı ve Samsung Galaxy S6 hedeflerinin çok gerisinde kaldı.

Özellikle Amiral gemisi Galaxy S6 ve S6 Edge satışlarında hedeflene 5.9 milyar dolarlık hedefin 3.8 Milyar dolarlık kısmını gerçekleştirebildi.

Hala en büyük rakibi olmaya devam eden ve 2015’in ikinci yarısında iPhone’un yenisini çıkaracak Apple’a karşı lansman öncesi hedeflediği satış rakamlarına ulaşması zor görünüyor.

Bu sonuçlara göre bizi bekleyen muhtemel iki senaryo var.

Bunlardan ilki aslında Samsung’un politikası haline gelen Apple Lansmanları öncesi yapmış olduğu indirimler. Keza New Work City’de düzenlenecek olan 13 Ağustos etkinliğinde hem yeni modelleri görmemiz bana göre kesinleşti hemde bir önceki modelleri için daha köklü indirimler gelebilir.

ikinci muhtemel sonuç ise Samsung izlediği politika ile Mobil Pazarda Apple’ın Lansmanı öncesi satabildiği kadar çok satıp Apple’ın talebini aşağıya çekmeye çalıyor. Eğer bunda başarılı olamazsa Apple’ın yeni çıkaracağı iPhone 7 dediğimiz modeli gerçek büyük satış rakamları elde edebilir.

Bloomberg analistlerinden Lee Seung Woo’ya göre ise Samsung bir çöküş yaşıyor. Daha önce 40 Milyon Akıllı telefon satan Samsung bu seneki hedeflerini 43 Milyon olarak belirlemişti ancak bu satış rakamlarının hala çok uzağında belki yeni çıkacak modelleri ile bunu dengeleyebilir fakat bu oldukça zor görünüyor.

Bu noktada Samsung Galaxy S6 Satış Adetlerine Ulaşmak için ciddi indirimler yapacaktır. Bu da tüketici için Samsung Galaxy S6 Fiyatlarının daha da ucuzlayacağı anlamına geliyor.