TeknoTalk

Samsung Galaxy S9 CES 2018’de Geliyor, Neler Değişiyor?

Samsung Galaxy S9 CES 2018’de Karşımıza Çıkacak

Samsung Galaxy S9 CES 2018’de Geliyor, Neler Değişiyor? Çift Kameraları Samsung Galaxy S9 Plus.

Samsung Galaxy S9 CES 2018’in Bir Diğer Sürprizi, Sadece Tasarım Değişmiyor, çok daha fazlası olabilir.

Samsung CES 2018 etkinliğinden Galaxy X ve Galaxy S Serisinin yeni telefonu olacak Galaxy S9 Modeli ile damga vurmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy S9 CES 2018’in Bir Diğer Sürprizi Olacak. Samsung CES 2018 Etkinliğine bir biri ardına tanıtacağı ve merak edilen modellerini gün yüzüne çıkaracak şekilde hazırlanıyor.

Bir sonraki amiral gemisi Galaxy akıllı telefonlarına bir göz atmak için Samsung’un geleneksel bahar şenliklerini beklemek zorunda kalmayabiliriz. Evan Blass’ın kaynaklarına göre, Ocak ayında düzenlenecek olacak CES 2018 etkinliğinde Samsung,  hem Samsung Galaxy S9 hemde Samsung Galaxy S9 Plus modellerine ön izleme yaptıracak.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus CES 2018’de Karşımıza Çıkıyor

Mart ayında resmi bir başlatma etkinliği olacakken Samsung’un daha erken böyle bir ipucu vermek istemesi neden? diye düşünebilirsiniz? Bunun bir kaç sebebi var aslında. Kaçakların önüne geçmek ve söylentileri iyi yönetmek istemenin dışında(Muhtemelen iPhone X tarzı söylentiler istemiyor).

Yine de iPhone X’in piyasaya girmesi ile olası bir karşılık verme isteği bunda önemli bir rol oynamış olabilir. Bu nedenle yılbaşında yani Ocak ayındaki CES 2018 etkinliğinde, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve katlanabilir yeni bir OLED ekranlı modelle Galaxy X ile bu pazarı boş bırakmak istememiş olabilir.

Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy S9 Plus Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Her iki S9 modelinde de 5.8 inç ekran ve 6.2 inç yanlara doğru kıvrımlı, bir anlamda alışıla gelmiş bir tasarım görüntüleri yer alacak. 64 GB genişleyebilir bir depolama alanı ve merakla beklenen korunmuş 3.5 mm kulaklık girişi yer alacak. Bunların dışında daha iyi iyileştirmelere odaklanmış. Her iki modelde de AKG’nin stereo hoparlörüne sahip olacak. 10 nanometre ki bu Snapdragon 845 olacak, arka tarafa monte edilmiş bir parmak izi okuyucu yer alacak.

Çift Kameralı Samsung Galaxy S9 Plus – Dual Camera with Samsung Galaxy S9+

Geçtiğimiz yılların aksine S9 Plus’ı almak için çok daha fazla nedeniniz olabilir. Galaxy S9 Plus ile daha fazla RAM (4GB yerine 6GB) ve arka tarafta ikinci bir kamera daha yer alacak. Yani satış rekorları kıran Note 8 sadece kalem farkından dolayı tercih eder hale gelebilirsiniz.

Yine her iki modelde de Samsung PC DeX dock sistemine bağlı kalıyor. Galaxy akıllı telefonunuzu bir PC gibi kullanabileceksiniz.

Özetle Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus bir anlamda tasarım gelişmelerinden daha fazlasını sunacak. Yine CES 2018’de bir anlamda iPhone X isimlendirmesine atıfla katlanabilir OLED ekranlı Galaxy X modeli de gelecek. Özellikle bu modeli oldukça merak ediyoruz. Patent bilgilerinde OLED ekranın ortasında bir menteşe tarzı bir kullanım nasıl olacak? Bekleyip göreceğiz.

VentureBeat

Exit mobile version