Sosyal Medya

Donanım

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Kılıfları Satışa Çıktı

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Kılıfları Satışa Çıktı. N11 Üzerinden resmi kılıfları satın alabilirsiniz. İşte Fiyatlar? Galaxy S9 Protective Standing Cover

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus Kılıfları Satışa Çıktı

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Kılıfları Satışa Çıktı. N11 Üzerinden resmi kılıfları satın alabilirsiniz. İşte Fiyatlar?

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ın resmi kılıfları n11.com’da. Mobil Dünya Kongresi’nde en iyi akıllı telefon seçilen Galaxy S9 ailesinin resmi kılıfları n11.com’da satışa çıktı.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ın tanıtılmasının ardından cihazları çizilmelere ve düşmelere karşı koruyan resmi kılıflar ve kapaklar e-ticaret platformu n11.com’da satışa sunuldu. Farklı renk ve tasarımlarıyla dikkat çeken kılıflar, cihazı tamamlamanın yanı sıra kullanım kolaylıkları da sağlıyor.

Clear View kılıf, şeffaf ön kapağı sayesinde gelen aramaları kabul edip reddetmeye, saat, tarih ve bildirimleri görmeye imkan sağlarken, ayarlanabilir stand özelliğiyle de kullanım kolaylığı sunuyor. Galaxy S9 ailesini darbelere karşı koruyan silikon kılıf, yumuşak ve pürüzsüz duruşuyla elde tutmayı kolaylaştırıyor.

Alcantara SpA tarafından üretilen lekelere karşı dayanıklı süet kılıf ise Galaxy S9 ailesinin trend yönünü ortaya çıkarıyor. Galaxy S9 ailesini koruyarak giydiren kılıf ve kapaklar n11.com’da satışa sunuluyor.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Kılıfları n11 Fiyatları

  • Galaxy S9 Silicone Cover – 149.99 TL
  • Galaxy S9 Alcantara 299.99 TL
  • Galaxy S9 Protective Standing Cover 249 TL.