Sosyal Medya

Android

Samsung’un sağlam Galaxy XCover Pro’su değiştirilebilir bir pil içeriyor

Samsung Galaxy XCover Pro Özellikleri ve fiyatı, Samsung'un sağlam Galaxy XCover Pro'su değiştirilebilir bir pil içeriyor. Kamp Gezilerinde ...

Samsung’un sağlam Galaxy XCover Pro’su değiştirilebilir bir pil içeriyor

Samsung Galaxy XCover Pro. Değiştirilebilir pili ve dayanıklı gövdesi olan Android telefon arayanlar için iyi bir alternatif geldi. İskandinav ülkesi Finlandiya’da satışa sunulacak orta sınıf sağlam yeni modelin özellikleri nelerdir?

Samsung Galaxy XCover Pro modelini duyurdu. Yalnızca Finlandiya’da satışa sunulması beklenen orta seviye sağlam mı sağlam bir telefon.

6.3 inç 1080p’lik yanda delgeç ekranlı – yuvarlak delinmiş selfi kameralı, ekran içi parmak izi okuyuculu modern akıllı telefonlarda gördüğümüz özelliklere, askeri sınıf 4.050 mAh’lik değiştirilebilir bir batarya eklenmiş. Finlandiya’nın zorlu koşulları dikkate alınarak, uzun kamp geizlerinde yanınızda götüreceğiniz yedek pillerle günlerce iletişiminizi koruyabileceğiniz bir model. Ekran ıslak elleri olan kişiler içinde kullanım dostu, yine de kullanımı kolaylaştıran iki düğmesi de var.

Mevcut özelliklerine bakınca Galaxy S10 modelinin yerini almaya çalışmadığını söyleyebiliriz. 2Ghz 8 çerirdekli özellikleri belirtilmemiş bir işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama alanı ki genişleyebiliyor. 25 MP selfi kamerasına arka tarafta 13 MP ve 8MP kameralar eşlik ediyor.

Finliler 31 Ocak’tan itibaren Samsung Galaxy XCover Pro modelini 499 Euro’dan satın alabilecek. Telefonun ABD, İngiltere veya başka bir Avrupa ülkesinde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Ancak düşünenler şimdilik Finlandiya’dan satın alabilir.

Özellikler

Processor Octa-core Exynos 9611
OS Android 9 Pie
RAM 4GB
Storage 64GB
Memory card microSD slot, up to 512GB
Display 6.3-inch TFT, FHD+ (2400×1080), 20:9, Wet Touch, Glove Mode
Battery Removable 4050mAh, 15W charging
Cameras (front) 13MP
Cameras (rear) 25MP (main) + 8MP (wide-angle)
Dimensions 165.2 x 76.5 x 9.94mm, 217g
Colors Black

 

Android Police

Source: ePressi (translated)