Ağustos 15, 2026




Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra, Fold8, Flip8 ve Galaxy Watch9 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra, Fold8, Flip8 ve Galaxy Watch9 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Samsung’un yeni katlanabilir telefon modelleri Galaxy Z Fold8 Ultra, Galaxy Z Fold8 ve Galaxy Z Flip8 ile yeni akıllı saat modelleri Galaxy Watch Ultra2 ve Galaxy Watch9 satışa sunuldu. Yeni Galaxy Z serisi, Türkiye’de 14 Ağustos itibarıyla Samsung.com ve Samsung Deneyim Mağazalarında kullanıcılarla buluştu.

Samsung’un yeni ürün ailesi, katlanabilir telefonlarda farklı kullanım ihtiyaçlarına yönelik üç model sunarken Galaxy Watch Ultra2 ve Galaxy Watch9, şirketin yapay zekâ destekli ekosistemini bileğe taşıyor.

Galaxy Z Fold8 serisinde üç farklı katlanabilir deneyim

Samsung’un yeni Galaxy Z serisi, yedi nesildir devam eden katlanabilir cihaz deneyiminin ardından üç farklı modelle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Galaxy Z Fold8, geniş ekran deneyimini günlük kullanım ve üretkenlikle birleştiriyor. 4:3 oranındaki ana ekran daha geniş bir çalışma ve içerik alanı sunarken, kapak ekranı mesajlaşma, internette gezinme ve kısa videolar gibi hızlı işlemler için kullanılabiliyor.

201 gram ağırlığındaki Galaxy Z Fold8, Samsung’un şimdiye kadarki en hafif Galaxy Z Fold modeli olarak öne çıkıyor. Modelde Samsung’un Flex Titanium teknolojisi kullanılıyor.

Galaxy Z Fold8 Ultra özellikleri

Samsung’un katlanabilir telefon ailesindeki üst segment modeli Galaxy Z Fold8 Ultra, 8 inçlik ana ekranıyla çoklu görevler için daha geniş bir alan sunuyor.

Modelde 200 MP ana kamera ve 50 MP ultra geniş açılı kamera bulunuyor. 200 MP moduna HDR desteğinin eklenmesiyle daha fazla detay, renk ve netlik hedefleniyor.

Galaxy Z Fold8 Ultra ayrıca 5.000 mAh batarya, 45 W hızlı şarj ve geliştirilmiş grafit soğutma yapısıyla geliyor. Cihaz, açıldığında 4,1 mm kalınlığa ve 215 gram ağırlığa sahip.

Galaxy Z Flip8 daha gelişmiş FlexWindow deneyimi sunuyor

Samsung’un yeni kapaklı katlanabilir modeli Galaxy Z Flip8, hareket halindeyken hızlı etkileşim ve kişiselleştirme deneyimine odaklanıyor.

Yeniden tasarlanan FlexWindow, uygulamalara, bilgilere ve asistan özelliklerine doğrudan kapak ekranından erişim sağlıyor. Now Brief özelliği ise kullanıcının programı, rutinleri ve ilgi alanlarına göre kişiselleştirilmiş bilgiler sunuyor.

Galaxy Z Flip8’de 50 MP kamera, ProVisual Engine ve FlexCam özellikleri de yer alıyor.

Galaxy Watch Ultra2 ve Watch9 satışta

Samsung’un yeni akıllı saatleri Galaxy Watch Ultra2 ve Galaxy Watch9 da yeni Galaxy Z serisine eşlik ediyor.

Galaxy Watch Ultra2, 47 mm kasa, 800 mAh batarya ve 5.000 nit parlaklığa ulaşan ekranıyla özellikle outdoor ve yüksek performans gerektiren kullanım senaryolarına odaklanıyor. Titanyum kasa, IP69K sertifikası ve 10 ATM basınca dayanıklılık da saatin öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor.

Galaxy Watch9 ise 40 mm ve 44 mm kasa seçenekleriyle günlük kullanım, aktivite ve uyku takibine odaklanıyor. Modelde 3.000 nit parlaklığa ulaşan ekranın yanı sıra Yaşamsal Faaliyetler, Kalp Verileri Skoru, Günlük Kardiyo Yükü, Fitness Endeksi ve İşitme Uyarısı gibi özellikler bulunuyor.

Galaxy Z Fold8 Ultra, Fold8 ve Flip8 Türkiye’de satışta

Galaxy Z Fold8 Ultra, Galaxy Z Fold8 ve Galaxy Z Flip8, Türkiye’de 14 Ağustos’tan itibaren Samsung.com ve Samsung Deneyim Mağazalarında satışa sunuldu.

Yeni Galaxy Z serisinden cihaz satın alan kullanıcılar, 6 ay boyunca 5 TB bulut depolama alanı sunan Google AI Pro’nun 5.219,99 TL değerindeki altı aylık deneme sürümünden ücretsiz yararlanabilecek.

Galaxy Watch Ultra2 ve Galaxy Watch9 ise 7 Ağustos’tan itibaren dünya genelinde 106 pazarda satışa sunuldu.

Eski Samsung telefonunu getirene 8.000 TL’ye varan ek takas desteği

Samsung, yeni Galaxy Z serisi için çeşitli lansman kampanyaları da sunuyor. Eski Samsung telefonunu getiren kullanıcılar 8.000 TL’ye varan ek takas desteğinden yararlanabilirken, 6.000 TL’ye varan hafıza yükseltme avantajı da sunuluyor.

Kampanyalar kapsamında ayrıca yüzde 1,99 vade ile 3 taksit, 3 ay Samsung Care+, 6 ay Google AI Pro ve 4 ay ücretsiz Spotify fırsatları bulunuyor.

iPhone’dan Galaxy’ye geçiş kolaylaşıyor

Samsung, iOS kullanıcılarının yeni Galaxy cihazlarına geçişini de kolaylaştırıyor. Kullanıcılar mevcut iPhone’larındaki QR kodunu tarayarak ek uygulama indirmeden verilerini kablosuz olarak aktarabiliyor.

Smart Switch, şifreler, erişim anahtarları, arama geçmişi, erişilebilirlik ayarları ve eSIM gibi veri türlerinin aktarılmasını destekliyor. Yeni Quick Share ve AirDrop uyumluluğu sayesinde iOS ve Galaxy cihazları arasında çift yönlü dosya paylaşımı da mümkün hale geliyor.

Samsung Care+ ile yeni Galaxy cihazlara ek koruma

Samsung’un Samsung Care+ hizmeti, kazaya bağlı hasarlarda hızlı onarım, uzatılmış garanti ve yurt içi ile yurt dışında sertifikalı uzman desteği sağlıyor.

Samsung.com üzerinden yeni Galaxy katlanabilir telefonlardan birini satın alan ve aylık Samsung Care+ planına kayıt olan kullanıcılar, hizmetten ilk üç ay ücretsiz yararlanabiliyor.

Yeni Galaxy Z Fold8 Ultra, Galaxy Z Fold8, Galaxy Z Flip8, Galaxy Watch Ultra2 ve Galaxy Watch9, Samsung’un katlanabilir telefon ve giyilebilir teknoloji ürünlerinde yeni nesil yapay zekâ ve bağlantılı cihaz deneyimini öne çıkarıyor.