Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Samsung Gear S3 Classic 4G LTE Destekli Modeli Duyuruldu

Samsung Gear S3 Classic 4G LTE Destekli Modeli Duyuruldu. Samsung retro görünümlü akıllı saatine LTE Desteği Ekledi.

Samsung Gear S3 Classic 4G LTE Destekli Modelini Duyurdu!

Samsung Gear S3 Classic 4G LTE Destekli Modeli bugün  teknoloji devi tarafından duyuruldu. Samsung retro görünümlü akıllı saatine LTE Desteği Ekledi. Klasik görünümlü akıllı saat kullanmak isteyenler için artık yeni bir alternatif var.

4G LTE bir önceki orijinal klasik modelde yok tu onun yerine WiFi desteği kullanılıyordu. S3 hayranları LTE desteği istiyorsa Frontier modelini satın almak zorundaydı.

Henüz fiyatı ve ne zaman Türkiye’de satışa sunulacağı belli değil ancak Amerika’da AT & T, T-Mobile ve Verizon tarafından satışa sunulacağını biliyoruz.

Samsung Gear S3 Classic 4G LTE Destekli Fiyatı?

Hem Samsung Gear S3 Classic ve Frontier modelinin 350$ civarında olduğunu düşünürsek bu aralıkta bir fiyatı olması muhtemel.

Selefi gibi, yeni S3 Classic, kullanıcıların aramaları cevaplamasına veya reddetmesine, mesajları okumasına ve uygulamalara erişmesine olanak tanıyan aynı minimalist görünüm ve gümüş döner çerçeve özelliğine sahip olacak. Aynı zamanda yerleşik GPS, Tizen OS ve Samsung Pay’ı kontrol edebilmeniz için daima açık olan 1,3 inçlik dairesel ekranla birlikte geliyor.

Galeri: The Gear S3 Classic 4G LTE | 3 Foto

 

 

 

LTE Eklentisi saatin boyutunda bir değişikliğe sebep olacak mı henüz bilmiyoruz.