Sosyal Medya

Fırsatlar

Samsung Kadınlar Günü Kampanyasını Duyurdu

Samsung’un Kadınlar Günü kampanyası, teknoloji tutkunlarına seçili Galaxy cihazları ile birlikte muhteşem fırsatlar sunuyor. 12 Mart'a kadar sürecek kampanya dahilinde...

Samsung Kadınlar Günü Kampanyasını Duyurdu

 

Samsung’un Kadınlar Günü kampanyası, teknoloji tutkunlarına seçili Galaxy cihazları ile birlikte muhteşem fırsatlar sunuyor. 12 Mart’a kadar sürecek kampanya dahilinde, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 modellerini satın alan tüketiciler, 7.999 TL değerindeki Galaxy Watch6 akıllı saatini sadece 1.999 TL’ye satın alma fırsatını edinirken; Galaxy S21 FE 5G veya Galaxy A54 5G modellerini tercih edenler, 2.199 TL değerindeki Galaxy Buds FE akıllı kulaklığı ekstra bir ücret ödemeden sahip olma fırsatını yakalayacak.

 

Samsung’un 12 Mart’a kadar devam edecek olan Kadınlar Günü kampanyası, seçkin Galaxy ürünlerini tercih eden teknolojiseverlere özel avantajlar sağlıyor. Kampanya kapsamında, yüksek performansı, sıradışı kamera özellikleri ve üretkenlik alanında yenilikleri ile öne çıkan Galaxy S23 Ultra; ve eşsiz tasarımı, inovatif formu ve profesyonel kamera özellikleri ile dikkat çeken, en ileri katlanabilir telefonlar Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5’i satın alanlar, tavsiye edilen satış fiyatı 7.999 TL değerindeki Galaxy Watch6 saatini sadece 1.999 TL’ye alma fırsatı yakalıyor.

Ayrıca, güçlü 2. Nesil Snapdragon işlemcisine sahip olan Galaxy S21 FE 5G ve önceki A Serisi’ndeki Samsung Galaxy modellere kıyasla daha parlak ekran, daha iyi bir kamera sistemi ve daha uzun pil ömrü sunan Galaxy A54 5G’yi tercih edenler, tavsiye edilen satış fiyatı 2.199 TL değerli Galaxy Buds FE kulaklıkları ekstra bir ücret ödemeden hediye olarak alma fırsatına sahip olacaktır.

Gelişmiş yapay zeka özellikleri yeni güncellemeyle Galaxy Flip5, Fold5 ve S23 Ultra cihazlarına sunuluyor

FlexCam gibi özelliklerle zenginleştirilen Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5, kullanıcı deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Yenilenen Flex Hinge tasarımı, dayanıklılığı artırırken, suya dayanıklı IPX8 direnci ve Gorilla Glass Victus koruması ile dış etkenlere karşı daha dayanıklı hale getiriyor. Flip5, genişletilmiş ekranı ve kişiselleştirme seçenekleriyle cepte taşınabilecek en iyi cihazı sunarken, Fold5 büyük ekranı ve gelişmiş üretkenlik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Galaxy S23 Ultra ise, yenilikçi Nightography özellikleri, 200MP Adaptive Pixel Sensörü ve gelişmiş video yetenekleriyle hem amatör hem de profesyonel fotoğrafçılara hitap ediyor. Snapdragon® 8 Gen 2 tarafından desteklenen cihaz, güçlü performansı ve uzun pil ömrüyle dikkat çekiyor. Ayrıca, sürdürülebilirlik adımlarıyla çevre dostu malzemelerden üretilmiş, dayanıklılığı artırılmış ve kullanıcıların uzun süreli memnuniyetini hedefleyen bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor.

Galaxy S24 Serisi’nde yer alan yapay zeka yetenekleri, Mart ayının sonlarından itibaren Galaxy S23 Serisi, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5 ve Tab S9 Serisi cihazlarda da kullanıma sunuluyor. Güncelleme ile gelecek Live Translate (Canlı Çeviri) özelliği, kullanıcıların dil bariyerlerini kolayca aşmalarını ve farklı dilleri konuşan insanlarla hızlı ve sıradışı iletişim kurmalarını sağlıyor. Not Asistanı, kullanıcıların uzun metinleri kolaylıkla düzenlemelerine yardımcı oluyor. Chat Asistanı, mesajlaşma sırasında iletişim tonunu hassas bir şekilde ayarlayıp, kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Foto Asistanı ise, yapay zeka yardımıyla fotoğraflar üzerinde anlık düzenlemeler yaparak görüntü kalitesini artırıyor. Kolayca yapılan bir daire hareketiyle arama sonuçları sunan Google ile Circle to Search, yapay zeka teknolojisi ile aratılan görüntüye dair arama sonuçlarından genel bir özet oluşturarak en alakalı sonuçları gösteriyor.

 

Galaxy Watch6: En iyi halinize ulaşmanız için gece gündüz çalışır

Galaxy Watch6 Serisi; önceki nesil ürüne göre daha ince bir çerçeve, daha büyük ve daha canlı bir ekran ve daha etkileşimli bir kullanıcı arayüzü ile rafine ve şık bir tasarımda zindelik takibini ve güçlü performansı bir araya getiriyor. Galaxy Watch6, kişiselleştirilmiş sağlık deneyimi rehberliği sunarak kullanıcılara günün her saati olumlu değişiklikler yapma konusunda yardımcı oluyor. Seri, daha iyi uyku sağlayarak zinde bir bedenin temelini oluşturuyor ve kullanıcılara uyku düzenlerini anlama, daha iyi alışkanlıklar geliştirme ve uyku dostu bir ortam oluşturma konusunda rehberlik ediyor. Ayrıca, fitness özellikleri de kişiselleştirilerek kullanıcıların yaşam yolculukları boyunca motive olmaları sağlanıyor. Galaxy Watch6, gelişmiş uyku koçluğu, vücut kompozisyonu ölçümü, kişiselleştirilmiş kalp atış hızı izleme ve daha fazlasını içeren özelliklerle kullanıcıların fitness ve zindelik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor.

 

Galaxy Buds FE, kullanıcılarına üstün bir kulaklık ayrıcalığı vadediyor

Samsung Galaxy Buds FE (Fan Edition), yüksek düzey ses kalitesi, geliştirilmiş bas sesi performansı ve gürültü kontrolü gibi özellikleri ile kulaklık deneyimini üst boyuta çıkarıyor. Rahat ve ergonomik tasarımıyla her kulak tipine uyum sağlıyor ve kullanımı kolaylaştıran dokunmatik kontrolleri ile öne çıkıyor. Ayrıca, Galaxy ekosistemi ile entegre çalışarak kullanıcıya sıradışı bir deneyim sunuyor. Hafif ve kompakt yapısı, suya dayanıklılık, 3 mikrofonlu ses sistemi ve Bluetooth 5.2 bağlantısı gibi teknik özelliklerle donatılmış olan Galaxy Buds FE, kullanıcılarına üstün bir kulaklık ayrıcalığı vadediyor.

 

Samsung’un kampanyası 7-12 Mart tarihleri arasında geçerli olacak

Samsung’un Kadınlar Günü kampanyası kapsamında Galaxy S23 Ultra, Z Flip5, ve Z Fold5 alıcıları Galaxy Watch6’ı 1.999 TL’ye, Galaxy S21 FE 5G veya A54 5G alıcıları ise Galaxy BudsFE’yi ek ücret ödemeden sahip olabiliyor.